Gagea Adrian este născut într-o zi de vineri 13, și se pare că asta nu i-a purtat noroc.
”Mă simțeam minunat! Eram o mică vedetă în oraș. Apoi a venit o perioadă în care am descoperit bucătăria. Între antrenamente am făcut un curs de bucătar și în perioada de pauză competițională m-am angajat ca și bucătar.”, își amintește concurentul nostru.
Adi a pregătit un piept de rață foarte gustos, dar nu i-a ieșit sufleul de cartofi dulci care nu s-au copt suficient.
De cum au văzut farfuriile, chefii și-au pus mâinile în cap! ”Mamăăăăăă!”
Chef Bontea: ”Este un băiat tânăr, 25 de ani, lucrează în construcții ”.
Chef Scărlătescu: ”I-a pus exact ce-mi place mie. Văd că are și niște boabe de rodie și niște semințe. Cred că este un tânăr de 19 ani pasionat e calculatoare”.
Chef Dumitrescu: ”Cred că e un arab care a vrut să gătească franțuzește.”
Când au aflat că Adi a lucrat în bucătăria lui Raymond Blanc, chef Scărlătescu a spus: ”Eu aș lucra și la el în grădină, pe cuvânt.”
”Ai ieșit dintr-un rețetar fix, și asta este ce poți tu”, a spus chef Dumitrescu supărat și nu i-a dat cuțitul lui. ”Legat de mâini și nu fac asta”, i-a spus și chef Scărlătescu la fel de decepționat. Nici acesta nu i-a dat cuțitul lui. Nici chef Bontea nu i-a dat cuțitul: ”Cred că ai avut o zi foarte proastă”.
CONCURS! "Regis Stone - Găteşte ca un maestru bucătar!"... Chefi la cutite episodul 6 - Surprize peste surprize!...