Pe cât de exigent este în platoul de la Chefi la cuţite, pe atât de jovial şi dornic să împartă din secretele sale este atunci când găteşte pentru prieteni.
Vorbim despre chef Cătălin Scărlătescu. De Mărţişor, a oferit lalele şi scoici. A gătit midiile chiar el, după o reţetă unică, pe care recunoaşte că a perfecţionat-o cu trudă.
Parfumul delicioaselor scoici îl însoţeşte pe chef Scărlătescu de 40 de ani. Le mănâncă, le găteşte, le ştie toate secretele. Aşa că, de Mărţişor, după ce a oferit flori, a intrat în bucătărie și s-a apucat de gătit. El le prepară cu ulei de măsline, usturoi, ardei iute, roşii, unt, pătrunjel, vin şi sare.
Chef Florin Dumitrescu nu mai arată deloc așa cum îl știe toată lumea! Și-a făcut o schimbare radicală de look și nimeni... Farfurii de nota 10 marți seara la „Chefi la cuțite”!...