Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

FOTO! Cătălin Scărlătescu l-a prezentat fanilor pe "nepoțelul Pierre": Cu ce-și ocupă timpul între preselecțiile noului sezon "Chef la cuțite"!

 
+2 click pentru
galerie

Emisiunea ,,Chefi la cuțite” a dat startul etapei de preselecții pentru cel de-al cincelea sezon, unde pasionații de gătit sau bucătarii au șansa să își dovedească abilitățile la bancul de lucru.

Pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care care vor o șansă de a obține mult râvnitul cuțit trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, care i-ar putea trimite mai aproape de întâlnirea cu cei trei chefi.

Echipa celei mai iubite emisiuni culinare a pornit încă de luna trecută prin țară în căutarea celor mai talentați bucătari, care sunt dornici să facă parte din echipele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei care vor să-i cunoască pe chefi mai au o șansă! Pe 11 februarie se organizează ultima etapă, la Iași, în incinta Hotelului Unirea, Sala Vega si Sala Clio -  Piata Unirii, Nr. 5.

Ei bine, între zilele de preselecții pe nevăzute și degustarea farfuriilor posibililor viitori concurenți ai sezonul 5 "Chefi la cuțite", chef Scărlătescu are timp și de interacționat cu fanii de pe Facebook. 

Recent, chef Cătălin a postat o imagine în care își prezintă "nepoțelul". Este vorba de cățelul unui unui fost concurent "Chefi la cutite", care a fost in echipa lui Scărlătescu, Mitea Iulian și cu care acesta a rămas prieten după terminarea emisiunii. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe