Antena Căutare

Imagini de la super petrecerea lui Munti, câștigătorul "Chefi la cuțite", sezonul 6

După ce a câștigat marele premiu de la "Chefi la cuțite", Mihai Munteanu a dat o super petrecere cu toți concurenții sezonului șase.

După ce a câștigat marele premiu de la "Chefi la cuțite", Mihai Munteanu a dat o super petrecere cu toți concurenții sezonului șase.

Mihai Munteanu, zis și Munti, are 32 de ani, e din București și a ajuns în bucătărie din... greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească.

A câștigat marele trofeu "Chefi la cuțite", dar și premiul de 30.000 de euro pus la bătaie în competiția culinară. Munti i-a adus încă o victorie lui Chef Sorin Bontea, pentru care a concurat în tunica albastră.

Munti, câștigătorul "Chefi la cuțite", sezonul 6, se însoară săptămâna viitoare. Ea este logodnica lui, Elena... Ce va face Mihai Munteanu cu trofeul emisiunii „Chefi la cuțite”! „Premiul va merge la...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x