Antena Căutare

La degustarea pentru amuleta 22 de la „Chefi la cuțite” au venit doar Scărlătescu și Dumitrescu! Ce au dezvăluit

Un moment cu adevărat surprinzător din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când la degustarea preparatelor pentru amuleta 22 au participat doar Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

La degustarea pentru amuleta 22 de la „Chefi la cuțite” au venit doar Scărlătescu și Dumitrescu! Ce au dezvăluit
Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cel care va acorda una dintre ultimele trei amulete din competiție este nimeni altul decât Sorin Bontea.

După ce s-au certat și și-au aruncat replici acide, iată că a venit momentul ca Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se reîntâlnească în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a-și degusta preparatele alese.

citește și: Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”

Cu multă atenție, cei doi au degustat din mâncarea pregătită și au încercat să-și dea seama cine a gătit cel mai bine și cine are astfel cele mai multe șanse de-a primi amuleta 22, oferită de Sorin Bontea!

citește și: Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite”

Ce rețete au pregătit Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, pentru amuleta 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” și cine a fost cel mai inspirat, în materie de gătit?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Anișoara Rusu a fost înscrisă de iubita sa la „Chefi la cuțite” și a trăit o surpriză uriașă! Ce i-au zis jurații... Sorin Bontea este jurat și dă verdictul pentru Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu! „Ce senin e bagabontul, mă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x