Antena Căutare

Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență

Seara de marți a fost seara Chefilor la cuțite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial și la nivelul publicului din mediul urban.

Chefi la cuțite, lider de audiență

Conform Kantar Media, cea de-a doua ediție Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 7.7 puncte de rating și o cotă de piață de 26.3%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 6.3 puncte de rating și 21.5% cotă de piață.

Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență

Meniul pregătit de Alex și Radu

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 6.7 puncte de rating si 17.3 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 5.8 puncte de rating și 15.1 procente cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 21.16 , aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România erau cu ochii pe audițiile savuroase de la Chefi la cuțite.

Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență

Mario Fresh la Chefi la cuțite

O seară plină de surprize pentru chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu. În platoul de la Chefi la cuțite și-au făcut apariția doi foști concurenți din Asia Express, Alex Abagiu și Radu. Deși, au venit cu intenția de a-i face o surpriză lui Sorin Bontea, preparatul lor, paste filip-gineze a reușit să obțină 3 cuțite.

Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență

Radu Moldovan la "Chefi la cuțite"

La fel de apreciat a fost și ginul pe care Radu l-a preparat special pentru cei trei jurați. Un moment delicios a oferit și Radu Moldovan, un puști de numai 8 ani. Dinamovist convins, acesta le-a mărturisit chefilor că își dorește în echipa lui chef Dumitrescu, chiar dacă el este stelist. Replicile, dar și tiramisul pe care l-a pregătit pentru concurs, au fost în mod clar pe placul celor trei jurați.

Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență

Mario Fresh, la Chefi la cuțite

Seara de miercuri aduce noi momente speciale în platoul de la Chefi la Cuțite. Mario Fresh vine și el în vizită la chef Bontea, cu două scopuri precise: de a demonstra că se pricepe și la bucătărie și de a-l convinge pe Sorin că poate, la un moment dat, vor face echipă într-un viitor sezon Asia Express.

Surpriza serii vine din partea doamnei Rita, doamna care se ocupă de chef Scărlătescu de peste 15 ani. Ce va da din casă, care va fi reacția chef-ului când se vor deschide ușile, telespectatorii vor vedea în această seară de la 20.30, pe Antena 1.


Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență

Doamna Rita, la Chefi la cuțite

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 15 septembrie 2020


Andrei Hîncu a dat multe bătăi de cap chefilor! Ce ingredient misterios a folosit: „E de ținut minte, voi încerca și eu”... Gina Pistol, exasperată de Florin Dumitrescu! Ce i-a făcut acesta: „Mă disperi”...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x