Vine tocmai fin Filipine, norocul nostru că știe engleză și fiecare fel de mâncare are la ea o poveste. E în România de trei ani și jumătate, iubește țara noastră, mai ales că, spune ea, se schimba mereu anotimpurile.
Adoră să gătească, așa că a ales pentru chefi un preparat inedit, din carne de broască: Tinelog de broască cu orez. Tine ce?? În fine, picioare de broască!
Farfuriile ajung în fața chefilor, dar degustă și comentează: ”E interesantă farfuria. Cred că vrea să trimită cu gândul la alt fel de mâncare!”
S-a votat, iar concurenta intră în platou și face cunoștință cu chefii. Parcă chef Bontea ar ști ceva filipineză. Încearcă și chef Dumitrescu! Una peste alta, o potrivesc de minune cu engleza! Aflăm că îl vrea pe Florin, doar că el nu i-a dat cuțitul. În schimb, le-a obținut pe cele de la ceilalți doi chefi, așa că s-a lăsat cu bucurie!