Antena Căutare

Premieră în istoria Chefi la cuțite: toate cuțitele de aur au intrat în Marea Finală din această seară! Show-ul, lider de audiență

Este seara Marii Finale a sezonului 11 Chefi la cuțite – o seară istorică pentru show-ul culinar: toți câștigătorii cuțitelor de aur au intrat în finală pentru prima dată în 11 sezoane!

colaj foto cu poza cu dumitru paul tudosescu si anica, florin dumitrescu si laurentiu neamtu si poza cu sorin bontea, nina hariton si alti concurenti la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Marea Finală Chefi la cuțite sezonul 11 aduce o premieră în istoria emisiunii | Antena 1

Lider incontestabil de audiență, Semifinala de aseară a culminat cu dezvăluirea numelor celor trei concurenți care s-au calificat în Finală: Laurențiu Neamțu, Paul Tudosescu și Nina Hariton sunt cei care se întrec pentru mult râvnitul trofeu de câștigător al sezonului 11 Chefi la cuțite și marele premiu de 30.000 de euro.

Semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 19 iunie 2023, a fost lider de audiență

Difuzată în intervalul 20:26 – 23:59, Semifinala Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 8.9 puncte de rating și 31.3% cotă de piață. Pe anumite segmente, Antena 1 a înregistrat 8.5 puncte de rating și 31.5 cotă de piață și 9.1 puncte de rating și 30.5% cotă de piață.

Citește și: Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 8.9 puncte de rating și 25% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 8.4 puncte de rating și 23.9% cotă de piață. În minutul de aur 22:34, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 2 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 7.2 puncte de rating și 27.9% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe tronsonul urban, cu 7 puncte de rating și 20.6 cotă de piață. Ierarhia în prime time s-a păstrat și la nivel național, Antena 1 obținând 6.6 puncte de rating și 19.8% cotă de piață.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr, replici dure

Ieri seară, Semifinala Chefi la cuțite i-a purtat pe concurenți prin maratonul celor trei probe consacrate: Gustul copilăriei, proba în care au gătit alături de persoane dragi și cea în care au avut de preparat câte un signature dish. Concurenții sezonului 10 Chefi la cuțite și-au făcut apariția în platou pentru jurizarea celei de-a doua probe, în timp ce pentru ultimul test, farfuriile au fost punctate chiar de către cei trei Chefi. La finalul serii, din cei nouă semifinaliști, doar trei și-au auzit numele strigate pentru Marea Finală din această seară: Laurențiu Neamțu, Paul Tudosescu și Nina Hariton. Pentru prima dată în 11 sezoane, toți cei trei câștigători ai cuțitelor de aur au intrat în Finală.

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu, are o experiență impresionantă: a gătit la restaurante cu stele Michelin din New York, dar și la un country club din Florida frecventat de vedete internaționale, Chef Dumitrescu numindu-l pe Laurențiu ”cel mai puternic concurent din istoria Chefi la cuțite pe baza CV-ului”. Cu o poveste de viață care îi dovedește spiritul de luptător și experiență ca Head Chef în Anglia, Paul Tudosescu este cuțitul de aur al lui Chef Cătălin Scărlătescu din Marea Finală. Nina Hariton, cea care a obținut cuțitul de aur de la Chef Bontea, a studiat gastronomia franceză la Paris, unde a și lucrat cinci ani în restaurante haute cuisine.

În această seară, cei 3 finaliști își vor da măsura priceperii în bucătărie și totodată se vor bate în strategii bine ticluite, atunci când își vor alcătui echipele cu care vor găti, alegând cei mai potriviți oameni dintre concurenții care au părăsit competiția acestui sezon. Chefii vor aștepta cu mari emoții verdictul finalei, fiecare sperând să-și adauge în palmares un nou titlu de câștigător Chefi la cuțite. Dacă Florin Dumitrescu a obținut victoria în două sezoane, Cătălin Scărlătescu a ieșit de trei ori învingător, iar Sorin Bontea a câștigat de cinci ori marele titlu al show-ului culinar. Care dintre concurenți va câștiga trofeul sezonului 11 Chefi la cuțite și marele premiu de 30.000 de euro telespectatorii vor afla urmărind Marea Finală a show-ului culinar, difuzată în această seară de Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 19 iunie 2023

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Cine sunt finaliștii sezonului 11. Moment istoric în Marea Finală... Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Gina Pistol și-a făcut apariția și a dezvăluit care e miza. Pentru ce trofeu se înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x