A venit în România după soţul ei, are o fetiţă şi a decis să rămână aici. Şi da, venit la Chefi la cuţite pentru a demonstra că bucătăria iraniană este o artă
“Nu am venit aici pentru a câştiga neapărat, ci doar pentru a arăta şi celorlalţi pasiunea mea pentru bucătărie. Am început să gătesc de la 8 ani, aşa se face la noi în ţară. Orice femeie trebuie să stie să gătească”, spune Sanaz Zahedfar, care s-a îndrăgostit iremediabil de România.
Pentru a-i impresiona pe chefi, concurenta noastră a ales pentru această seară o reţetă veche de sute de ani. Desigur, tradiţional iraniană, cum altfel?!
“OOOO! Răţuscăăăăă! Ia uite, mai e o farfurie în… farfurie. E un preparat persan. Ce tare! Nu cred aşa ceva”, spune încântat Florin Dumitrescu.
Desigur, concurenta primeşte trei cuţite.
De la raw vegan, la tradițional la „Chefi la cuțite”... Chef Scărlătescu şi-a ieşit din minţi! “Prietene, asta nu e o artă. Uite şi tu câte culori sunt doar pe o singură farfu...