Antena Căutare

Răzvan Fodor a făcut „instrucție” cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Imagini din sezonul nou „Chefi la cuțite”

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1! Răzvan Fodor de la „Asia Express” a făcut „instrucție” cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în cel mai savuros clip video postat de ei până acum.

Colaj foto cu Răzvan Fodor (stânga) și cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” (dreapta) Galerie
Răzvan Fodor de la „Asia Express” sezonul 3 face „instrucție” cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu | Antena 1

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus publicului 44 de ediții savuroase, din care nu au lipsit sarea și piperul. Am râs cu lacrimi, am descoperit povești de viață incredibile și am învățat rețete românești sau exotice.

Sute de concurenți s-au prezentat la preselecții, sperând că vor reuși să impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce a făcut Răzvan Fodor de la „Asia Express” celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”

Jurații au degustat atent și au analizat nu doar aromele, ci și texturile, modul în care farfuria arată sau cum a fost executată.

Concurenții care au primit două sau mai multe cuțite au ajuns apoi în etapa de bootcamp, unde au trecut prin trei probe dificile. După ce au analizat atent fiecare preparat, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au împărțit tunicile pentru echipele lor și apoi au pornit la luptă.

citește și: Ultima fotografie postată de Gina Pistol cu burtica de gravidă! Fanii au reacționat imediat

Battle după battle, duel după duel, concurenții au încercat să dea tot ce au avut mai bun. Fiecare ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ne-a ținut cu sufletul la gură și fiecare eliminare a unui concurent a fost trăită la intensitate maximă nu doar de public, ci și de concurenții din competiție sau de către cei trei jurați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, dintre cei nouă concurenți care au ajuns în semifinală. doar trei au reușit să intre în marea finală: Maria Șandru, Roxana Blenche și Cristian Belei, acesta din urmă fiind și cel care a câștigat marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Nu s-a terminat bine sezonul 8 „Chefi la cuțite”, că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au întors pe platourile de filmare, pentru a „găti” următorul sezon.

citește și: Ce a dezvăluit Speak despre Sorin Bontea, după ce a văzut reluarea de la „Asia Express”

Cei trei îndrăgiți bucătari sunt extrem de activi pe rețelele de socializare și postează des imagini, clipuri video și story-uri din culisele show-ului culinar.

Printre acestea s-a numărat și un clip în care se vede cum Răzvan Fodor de la „Asia Express” sezonul 3 face „instrucție” cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în cel mai savuros mod posibil.

Imaginile au adunat mai bine de treizeci de mii de vizualizări și au făcut senzație!

Ce se întâmplă în culisele Chefi la Cuțite. Imagini surprinse cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea la filmarile pentru n... Chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o soție superbă. Imaginea rară cu cea care l-a cucerit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x