Roxana Florescu, show la „Chefi la cuțite”! Ce ingrediente conține rețeta „Pisi e obraznică”

Roxana Florescu a ales să pregătească o rețetă specială de vită cu salată rece și a sperat că farfuria sa îi va impresiona pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, care are propria „coloană sonoră”.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Potrivit concurentei din sezonul 8Chefi la cuțite”, mâncarea aceasta este des numită și „La vita e bella”, pentru combinația savuroasă de culori, ingrediente, arome și texturi.

citește și: Sorin Bontea a oferit cuțitul de aur, la „Chefi la cuțite”! Cine este Ionuț Georgel Belei, bucătarul care a făcut spectacol

Extrem de sigură pe ceea ce a gătit, tânăra de meserie project manager a urmărit cu mult interes fiecare comentariu făcut de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Roxana Florescu, show la „Chefi la cuțite”! Ce ingrediente conține rețeta „Pisi e obraznică”

Roxana Florescu în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Roxana Florescu în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Ajunsă în fața celor trei jurați de la „Chefi la cuțite” a povestit cum a început pasiunea sa pentru bucătărie și cum i-a venit ideea de-a asocia mâncarea cu muzica!

citește și: O japoneză a făcut show la „Chefi la cuțite! Hiroko Ogawa a alergat 420 de kilometri într-o săptămână, de la Sofia la București

Ce ingrediente conține preparatul asociat cu melodia „Pisi e obraznică”?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Ultimele știri