Doar trei probe culinare de foc au stat între cei zece bucătari calificați în semifinală ș marea finală a celui de-al șaselea sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.
Cele trei locuri disponibile i-au motivat pe concurenți și pe ultima sută ce metri fiecare a reușit să pună în farfurii preparate spectaculoase.
Dacă prima probă a semifinalei a fost una a tehnicii, în care bucătarii au avut de pregătit spume care să completeze rețete sofisticată, cea de-a doua, a fost una a creativității și a gustului. Tema brunch-ului i-a provocat să pregătească gustări sățioase care să satisfacă papilele gustative ale celor mai îndrăgiți jurați, chiar cei dragi, veniți să-i susțină în experiența lor culinară.
În acest moment crucial, cămara Lidl le-a stat la dispoziție bucătarilor cu ingrediente de top, care s-au transformat în adevărate capodopere culinare. Empanadas, ceviche, quiche, frigărui de fructe proaspete, ouă completate de sosuri cremoase sau tarte aperitiv, toate și-au găsit locul în farfuriile semifinaliștilor.
Ultima probă a semifinalei s-a dat între cei mai buni cinci bucătari, care au reușit să depășească emoțiile copleșitoare și să îi impresioneze pe cei trei chefi definitiv: ”Acesta este momentul în care aici s-a stins lumina. Avem în față cele mai frumoase farfurii din tot sezonul. Sunt de finală!”, au afirmat aceștia. Fie că au ales să pregătească un main course sau un desert, cei mai talentați concurenți cinci concurenți ai sezonului șase ”Chefi la cuțite” au folosit produse proaspete, de un standard înalt, asigurate de Lidl, pentru a pune în farfurii un preparat semnătură ce are toate șansele să îi califice în marea finală.
Ce va face Mihai Munteanu cu trofeul emisiunii „Chefi la cuțite”! „Premiul va merge la...”... Mihai Munteanu este câștigătorul celui de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite” Finala emisiunii, record de audienţã în ace...