Antena Căutare

Șerban Copoț scoate asul din mânecă: ”Chefii au văzut de toate, cu ce aș putea eu să-i surprind? Gata, știu!”

Vedetele Antenei 1 și-au ascuțit cuțitele, cu ocazia aniversării a 23 de ani de la prima emisie a postului, într-o ediție specială ”Chefi la cuțite”. Aceștia au scos de la naftalină rețete care mai de care mai speciale și vor să arate că merită să meargă mai departe.

Vedetele Antenei 1 și-au ascuțit cuțitele, cu ocazia aniversării a 23 de ani de la prima emisie a postului, într-o ediție specială ”Chefi la cuțite”. Aceștia au scos de la naftalină rețete care mai de care mai speciale și vor să arate că merită să meargă mai departe.

După degustare, fiecare chef își va alege câte doi oameni pentru a-și forma echipa cu care intră la luptă în bucătărie.

Șerban Copoț, care a mai gătit cu cei trei chefi, vrea să-i inducă în eroare cu un preparat neașteptat, astfel ca aceștia să nu ghicească cine l-a făcut.

”Oamenii ăștia au văzut de toate, cu ce aș putea eu să-i surprind? Așa că am apelat la o rețetă de familie: frittata a la Tedy și tata”, mărturisește Copoț.

Maria Buză, sabotată de echipa de la ”Neatza”: ”Băi, ăștia mi-au furat butoanele de la aragaz!”... Nu numai femeile îl iubesc! Dima Trofim a vrut să-l dea pe spate pe Chef Scărlătescu! ”Vreau să spună: Băi, e bun!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x