Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul cel mare! Va deveni tată. „Gata, vara asta”

Chef Cătălin Scărlătescu a luat o decizie importantă. A decis să devină tată și a dezvăluit că „se apucă de treabă” în această vară.

Chef Cătălin Scărlătescu a luat o decizie importantă. A decis să devină tată și a dezvăluit că „se apucă de treabă” în această vară.

„În viața asta cică trebuie să: plantezi un copac, să faci un copil… Eu am făcut niște farfurii, urmează să plantez copacul și facem și copilul, gata, ne apucăm de treabă. Gata, vara asta! Trebuie să găsesc mămica. Trebuie să găsesc una care vrea. Până acum, n-au prea vrut”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Eu sunt un pic mai sperios. Nu mi-e frică de responsabilități. Am învățat de la Florin Dumitrescu – de când lucrăm la emisiunea noastră, Chefi la cuțite, s-a căsătorit, a făcut două fete frumoase și am trecut prin toate etapele de tată”, a adăugat el.

Chef Cătălin Scărlătescu a mai spus că după ce copilul lui va putea mânca orice, îi va găti acestuia multe bunătăți.

Preparate sofisticate pentru nunta de aur, la Chefi la cuțite... Surorile Crudu gãtesc în bucãtãria Chefi la cuţite, în sezonul dedicat familiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x