Peștele nu trebuie prăjit niciodată! Dacă nu știi cum să îl prepari, nu vei beneficia niciodată de beneficiezi de proprietățile sale!
Un studiu publicat în revista „Circulația sângelui: insuficiență cardiacă” a arătat că oamenii care mănâncă pește prăjit cel puțin o dată pe săptămână au un risc cu 48% mai mare de a suferi de insuficiență cardiacă, potrivit berkleywellness.com.
Pește prăjit
Nu este prima dată când se trage un semnal de alarmă în legătură cu includerea peștelui prăjit în alimentație. Alte cercetări din 2005 au arătat că persoanele care îl consumă constant sunt cu 44% mai expuși riscului de a face un accident cerebral.
Și dacă nu ești, încă, convinsă că ar trebui să gătești peștele într-un mod mai sănătos, află că un studiu din 2011 a arătat că unul dintre motivele pentru care în sudul SUA sunt mai multe cazuri de atac cerebral este faptul că oamenii de acolo mănâncă mai mult pește prăjit.
Pește prăjit
Peștele, atunci când este prăjit, dar când este prăjit, devine extrem de periculos pentru sănătate din cauza conținutului ridicat de grăsime.
Un nivel mare de colesterol duce la blocarea vaselor de sânge sau la boli de inimă. Somonul, de exemplu, este un pește extrem de sănătos, datorită nivelului mare de acizi grași omega 3, însă aceste proprietăți se pierd atunci când îl gătești în ulei, scrie unica.ro.
Gina Pistol, apariție fierbinte într-o rochie extrem de mulată, ce a lăsat totul la vedere! Toți au amețit când au văzut... Chef Scărlătescu dă cele mai tari sfaturi! N-ai cum să ratezi ce secret a dezvăluit!...