Antena Căutare

Uau! Victorie uluitoare pentru echipa violet! Cătălin Scărlătescu și-a făcut cruce! Sorin Bontea și-a pierdut cumpătul! „Du-te, bă!”

S-a spart ghinionul pentru echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, în cea de-a patra confruntare a sezonului șapte „Chefi la cuțite”! Violeții au fost victorioși și au surprins pe toată lumea!

Uau! Victorie uluitoare pentru echipa violet! Cătălin Scărlătescu și-a făcut cruce! Sorin Bontea și-a pierdut cumpătul! „Du-te, bă!”
Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a câștigat cea de-a patra confruntare!

Sorin Bontea, deşi l-a avut aliat pe chef Iosif Ştefănescu și a putut alege coșul cu ingrediente pentru fiecare echipă, şi Florin Dumitrescu s-au văzut învinși, de departe, de chef Cătălin Scărlătescu! Cu doar patru oameni rămași în echipă, a reușit să obțină opt voturi!

„Du-te, bă, de aici! Hai, măi, Florine, să mor dacă o înțeleg pe asta! Acela a fost tiramisu? Terminați cu prostiile! Opt farfurii, ești nebun la cap?”, a reacționat chef Sorin Bontea, dând cu piciorul într-un coș de gunoi.

„Neașteptat! A fost o surpriză și pentru mine”, a spus și chef Iosif Ștefănescu, care a fost aliat al echipei verzi.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost el însuși surprins de victorie. Și-a făcut cruce, de mai multe ori!

„Pe bune? Astea sunt violete? Dragă bandă, nu te mai ciopârțesc (cum a menționat că ar fi avut de gând, n.r.). Îți mulțumesc foarte mult!”, a spus el.

Astfel, echipa verde, a lui chef Sorin Bontea, și cea albastră, a lui chef Florin Dumitrescu, au ajuns la duel.

Panică la „Chefi la cuțite”! Echipa albastră a făcut o gafă imensă! „Cineva i-a spălat pe creier cumva și le-au căzut ne... Accidente la „Chefi la cuțite”! Primăriţa Irina a alunecat către peretele cu tigăi! Un concurent și-a sabotat adversarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x