Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Antrenamentele au fost dure pentru Carmen Grebenișan și Oase. Cum s-au descurcat vedetele

Iată că Dancing on Ice este o emisiune destul de solicitntă pentru vedetele care fac parte din acest sezon. Pentru Carmen Grebenișan și și Oase, aceasta săptămână a fost încărcată cu multe antrenamente și momente de criză.

Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Antrenamentele au fost dure pentru Carmen Grebenișan și Oase. Cum s-au descurcat vedetele

Antena 1

Pentru unele echipe de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022, antrenamentele sunt greu de dus, dat fiind multele căzături pe gheață de care au parte vedetele și colegii de echipe. Carmen Grebenișan și Oase au avut parte de câteva zile dure în cadrul repetițiilor.

Carmen Grebenișan și Oase, momente grele pe scena de gheață de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022

Iată că în ediția 5 de antrenamente de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022, unele echipe au avut parte de momente grele la antrenamentele de pe gheață.

Citește și: Cine e și cum arată iubitul lui Sore de la Dancing on Ice - Vis în Doi. Artista are o fetiță superbă cu Mircea Julean

Printre vedetele cu renume pe care show-ul de la Antena 1 le are în acest sezon se numără și Carmen Grebenișan și Oase care au avut parte de dificultăți atunci când au fost nevoiți să învețe pașii provocării impuse de jurații Simona Pungă și Cornel Gheorghe.

Aceștia s-au încurcat în pașii de dans pe gheață și în coregrafie, însă în final dansul le-a ieșit foarte bine, iar în ediția difuzată deja la tv, sâmbătă, cele două echipe s-au desurcat de minune.

Urmărește ediția completă de antrenamente pe antenaplay.ro.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre, apariție adorabilă în culisele Dancing on Ice. Cum s-a fotografiat Catinc...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Ultimele știri
x