Antena Căutare

Nicolai Tand și Daniela au părăsit aseară competiția Dancing on Ice – Vis în doi

Explozie de energie și culoare. Așa se poate descrie Seara Dansurilor de la Dancing on Ice – Vis în Doi. La finalul ediției, Nicolai Tand și Daniela au părăsit competiția.

nicolai tand si daniela la dancing on ice Galerie
În ediția din 26 martie 2022, Nicolai Tand și Mihaela au părăsit competiția | Antena 1

Sâmbătă seara, la Antena 1, perechile au făcut spectacol pe patinoar, aducând în fața telespectatorilor un show de zile mari. Cea de-a patra ediție a fost deschisă de stilul disco, pregătit de Oase și Andreea, care au încântat publicul și juriul cu mișcări și prize noi, dar și cu costumele inedite.

Nicolai Tand și Daniela au fost eliminați din competiția Dancing on Ice-Vis în doi

Jean Gavril și Ana au patinat pe ritmuri de rock’n’roll și au demonstrat încă o data că performanța la care au ajuns pe gheață este și la nivel de echipă, nu doar individual, lucru apreciat de membrii juriului. Ruby și Zsolt au încins atmofera cu ritmuri latino și cu câteva prize care au ținut cu sufletul la gură pe toată lumea.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au impresionat publicul cu dansul lor bine realizat

“Nu mă așteptam să faceți asta”, le-a spus Simona Pungă la finalul numărului. Nicolai Tand și Daniela au valsat în ritm parizian, însă accidentările amândurora din ultima perioadă și-au spus cuvântul, iar asta s-a reflectat și în notele juriului. Carmen Grebenișan și Lilian au făcut senzație pe ritmuri de tango, dansul lor obținând aseară cele mai mari note din concurs. Pasiunea cu care au dansat, ridicările dese, secvențele de pași, toate le-au adus aprecierea juriului, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

A fost o seară extraordinară și pentru Sore și Grațiano. Stilul vogue patinat pe acordurile lui John Legend, coregrafia bine aleasă și fluiditatea pe gheață a fost combinația care i-a plasat pe primele locurile ale clasamentului. Deși cu multe emoții pe gheață, Natanticu și Maria au adus dansul și umorul pe patinoar, lucru ce i-a salvat de la o posibilă eliminare.

Ruby/Zsolt și Nicolai Tand /Daniela au fost cuplurile ce s-au duelat sâmbătă seara pentru a-și păstra locul în competiție. Voturile juriului au fost în unanimitate pentru Ruby și Zsolt, Mihai, Elwira, Cornel și Simona punctând faptul că au luat în considerare nu doar prestația de la duel, ci și evoluția de-a lungu show-ului. Astfel, Nicolai Tand și Daniela au ajus la finalul aventurii lor pe gheața de la Dancing on Ice – Vis în doi, însă au plecat cu aprecierile și respectul tuturor pentru munca și efortul depuse în toată această perioadă.

Ediția de sâmbătă a venit și cu o noutate. Provocarea juriului este un element nou apărut prin care concurenții trebuie să introducă în numerele viitoare o secvență de pași arătată de Cornel Gheorghe și Simona Pungă. De la o ediție la alta ștacheta este ridicată tot mai sus, iar pentru a ajunge în fruntea clasamentului eforturile și concentrarea vor fi tot mai mari.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Ce echipă a fost eliminată. Dueliștii au pregătit dansuri dificile... Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Sore și Grațiano Dinu au întâmpinat dificultăți la antrenamente. Ce s-a întâmplat pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x