Antena Căutare

Gazda Perfectă, momentul adevărului: Ce note a primit Florin Vasilescu

Florin Vasilescu, jurist, din București, este "Gazdă Perfectă" pentru Diana Constantin, Ioana Popescu, Anca Mihăilescu și Cristian Paşcălău.

Florin Vasilescu, jurist, din București, este "Gazdă Perfectă" pentru Diana Constantin, Ioana Popescu, Anca Mihăilescu și Cristian Paşcălău.

La Gazda Perfectă a venit momentul adevărului pentru juristul Florin Vasilescu, în vârstă de 23 de ani. Deși, feedback-ul nu a fost unul total negativ, la final, acesta a strâns 21 de puncte.

”Florin a readus memoria bunicii mele, odată cu drobul și odată cu crema de zahăr ars, dar nu mi-a plăcut nici mâncarea, nici vinul, nici atmosfera”, a ținut să precizeze Ioana Popescu, în timp ce lui Cristian Paşcălău i-a plăcut doar... ”parmezanul din paste!”

Cum s-au acordat notele, pe ce criterii și ce anume le-a plăcut invitaților la gazda din această ediție, aflați din vdeo-ul de mai sus.

Gazda Perfectă. Aperitivul pregătit de Florin Vasilescu i-a șocat pe invitați... Ea chiar e Gazda Perfectă! Ioana Popescu îi ghiceşte în palmă Dianei de la "Insula Iubirii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x