Antena Căutare

Șerpii, rozătoarele și anumite momente de dresură au ținut membrii juriului cu sufletul la gură

Prezentatorul show-ului „Ham talent” și membrii juriului au fost uimiți în timpul filmărilor atât de abilitățile extraordinare ale unor animale, cât și de poveștile de viață ale concurenților.

Nici Diana Munteanu nu se dă în vânt după reptile, dar rozătoarele sunt cele care o înspăimântă îngrozitor. „Nu-mi plac rozătoarele. Un porcușor de Guineea pe spatele meu, adus de Liviu la un moment dat, m-a făcut să zbor efectiv de pe scaun”, își amintește Diana.

Partea masculină a juriului se declară neînfricată, însă Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe au avut și ei momentele în care au rămas cu răsuflarea tăiată.

„Nu pot spune că am avut vreun moment în care să fiu speriat la preselecții. Am avut însă un disconfort real atunci când a fost prezentat un moment de echitație în timpul căruia călărețul a început să tragă cu arcul țintind un balot de paie pus în mijlocul platoului”, povestește Gabriel Cocu. Pepe s-a temut în timpul unei demonstrații a unui câine de pază, dar și atunci când o bufniță a zburat de lângă stăpânul ei.

„A plecat prin platou și nu știam dacă o să o mai recuperăm sau nu”, dezvăluie Pepe. Pe Mihai Petre n-a reușit niciun animal să-l înspăimânte. De asta s-au ocupat însă... unii stăpâni.

Care au fost ei, telespectatorii Antena 1 vor afla din 18 octombrie, duminică de duminică, de la 20:30.

Cum arată o zi din viața lui Gabriel Cocu, membru al juriului „Ham talent”! Are o viață mai mult decât palpitantă!... Vlad Popescu și Cristian Anghel sunt „Pic și Poc”, comentatorii de la „Ham talent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
x