Antena Căutare

Membrii juriului de la „Ham talent” sunt mari iubitori de animale!

Duminică, 18 octombrie, de la 20:30, la Antena 1 începe „Ham talent”, primul show din România dedicat animalelor de companie. Atât prezentatorul, Liviu Vârciu, cât și membrii juriului, Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe, sunt mari iubitori de animale.

Liviu Vârciu are doi câini

„Am doi câini și de amândoi mă leagă niște povești extraordinare. Eram pe stradă, în Constanța, când am văzut o femelă Amstaff superbă, care era gestantă. Am întrebat: când face pui? Mâine, am primit răspuns. A doua zi m-am dus și l-am ales. Mi-a dat peste cap viața, casa, inima. Se pricepe de minune să roadă tot. Am mai primit un buldog francez în timpul preselecțiilor pentru show-ul „Ham talent” care, la naștere, a fost mușcat un pic de lăbuță de mama lui, așa că nu a mai putut fi vândut. Jack este acum coprezentatorul emisiunii”, povestește Liviu Vârciu.

Pepe are doi câini

Pepe și familia lui sunt păziți strașnic de Gitano, un cane corso de trei ani și distrați de Cita, un bichon de doi ani. „Gitano stă în curte și păzește casa. L-am luat de la o canisă specială, este un câine foarte echilibrat, care face dresaj de mic. Oricine vine la noi poate să îl mângâie, este blând și liniștit atunci când sunt acasă. Își intră în rolul de paznic doar atunci când sunt plecat. Cita e jucăria Mariei, stă cu noi în casă și este și mai răsfățată, și mai gălăgioasă decât Gitano”, spune Pepe.

Diana Munteanu are un peștișor și este în căutarea unui animal de companie pentru ea și pentru David

Diana Munteanu are acasă un peștișor, Fishy-Fishy, dar știe că până la finalul emisiunii „Ham talent” își va găsi animalul de companie potrivit. „Acum sunt în căutarea unui animal de companie, mai ales pentru David, pentru că eu cred că un copil crește mai bine și mai frumos alături de un animal”, declară Diana Munteanu.

Mihai Petre are un yorkshire toy terrier, Sasha

„Eu, de exemplu, am învățat de la cățelul meu că trebuie să îmi exprim bucuria de fiecare dată când mă întâlnesc cu un membru al familiei sau cu un prieten”, recunoaște Mihai Petre.

Beatrice Rancea are 17 câini

„Iubesc orice fel de viețuitoare. Am strâns cât am putut de pe stradă, câini loviți, maltratați, bolnavi sau abandonați. Am avut, la un moment dat, 32 de căței, fiecare cu o poveste impresionantă. Acum, din păcate, mai am doar 17, pentru că din ei au mai murit de bătrânețe. Admir toți oamenii care adoptă animale din stradă, știu că nu e ușor deloc să îi întreții, să ai hrană pentru ei, să le oferi asistență medicală, iar deparazitatea și vaccinurile costă mult. Noi ne-am mutat din București la țară pentru câini. Iarna gătim aproape 100 de litri de supă pe zi, pentru că i-am obișnuit numai cu hrană gătită”, spune Beatrice Rancea.

Gabriel Cocu

„Robin este un Beagle în vârstă de 5 ani pe care îl cunosc de pe vremea când avea doar două luni. Cu ceva probleme de adaptare, puiul a reușit însă cu ajutorul unui program atent pus la punct să depășească problemele, ba mai mult, să devină un cățel educat, agreat de familie și comunitate deopotrivă.”

Augustin Imre are 53 de câini și 12 pisici. ”Am vândut două case și-un apartament pentru căței. N-am mai fost în concedi... Vedetele de la “Ham Talent” au inițiat campania de responsabilizare “Fii OM cu animalele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
x