Antena Căutare

Toată planeta s-a îndrăgostit de ele! Animale celebre care te-au cucerit din prima!

Indiferent cât am încerca să negăm, animalele ne fac viața mai frumoasă. Unele dintre ele te-au îndoioșat până la lacrimi, iar altele te-au cucerit definitiv!

Indiferent cât am încerca să negăm, animalele ne fac viața mai frumoasă. Unele dintre ele te-au îndoioșat până la lacrimi, iar altele te-au cucerit definitiv!

• Bo este cainele inclus in discursul de acceptare al lui Barack Obama din anul 2008. Cei doi au o relatie de prietenie extrem de starnsa, iar legatura dintre cei doi reise din imaginile in care apar jucandu-se.

• Hachikō a devenit un simbol al loialitati, dar si al bunatatii in Japonia. Cainele a apartinut rasei cunoscute ca si Atiko, a fost devotat toata viata sa stapanului sau care era profesor universitar. Animalul si-a asteptat stapanul, chiar si dupa moartea acestuia, in gara de unde el pleca catre universitatea unde lucra. Povestea a inspirat filmul din 2009 „Hachi: A dog’s tale” in care Richard Gere joaca rolul principal.

• Fala a fost un terrier scotial care a apartinut unuia dintre fostii presedinti ai Statelor Unite ale Americii, Franklin D. Roosevelt. Cainele a calatorit cu familia Roosevelt tot timpul, iar acum o statuie a patrupedului se afla la memorialul presedintelui din Washington.

• Rin Tin Tin a fost un german ciobanesc salvat in timpul razboiului mondiat si dresat pentru a intrepreta roluri in filme. A jucat in 27 de productii, iar rolul din „Where the North Begins” din 1923 a adus mult succes companiei Warner Bros.

• Grumpy cat, in traducere pisica morocanoasa, a devenit faimoasa datorita expresei faciale neobisnuite. Mamifierul, pe numele sau real Tardar Sauce, a devenit vedeta Internetul cu mimica ei indispusa, atunci cand fratele stapanei sale cunoscuta ca Tabatha Bundesen a postat fotografii cu acesta pe un website de socializare.De atunci pufosul a inceput sa fie personajul multor poze amuzante care circula online, dar si imaginea brandului Friskas. In prezent, Grumpy Cat are cont pe toate retele de socializare. A strans aproape 8 milioane de fani doar pe o singura pagina ei oficiala de Facebook.

• Cainele Boo apartine unei angajate Facebook, Irene Ahn, care a decis sa-i faca dragalasului un cont oficial pe o retea de socializare - cont cu putin peste 17 milioane de fani. Doua celebritati, cantareata Kesha si una dintre surorile Kardashian, Khloe Kardashian, au fost printre primii fani ale micului pufos. Mai mult, catelul a fost imaginea companiei aeriene Virgin America, iar imagini cu acesta erau puse in avioane. In prezent, Boo mai are doi prieteni alaturi de el, la fel de pusofi.

• Wheely Willy a fost un Chihuahua paraplegic din California. Povestea sa a inspirat o lume intreaga, el devenind chiar personajul principal in doua carti pentru copii. A aparut pe canalul de televiziune Animal Planet, a vizitat o multime de copii din spitale si a fost invitatul familei regale din Japonia. Cand a fost mic patrupedul a fost abuzat de catre fostul lui stapan si lasat intr-o cutie de carton. Problema lui a fost ameliorata atunci cand a fost adoptat de Deborah Truner si cand s-au inventat carucioarele care sa fie adaptate pentru statura sa. In anii sai de viata, Wheely Willy a fost o sursa de inspiratie si ramane inca si dupa ce s-a stins din viata.

• Lil Bub, este o pisica nascuta cu multiple afectiuni medicale. Micutul mamifer infiat de Mike Bridvasky, a cucerit inimile utilizatorilor de retele de socializare cu mimica ei duce. Din cauza problemelor ei, ea nu are dinti, iar limba ii sta mereu in afara, insa, mamiferul are un apetit normal. Stpanul ei a avut dificulati sa o hraneasca la inceput deoarece, trebuia sa foloseasca un biberon. Chiar daca a trecut prin multe, Lil Bub este starul unui documentar „Lil Bub and Friendz”, premiat in 2013 in cadrul festivalului de film Tribeca. In total, ea are acum peste 2 milioane de fani acumulati de pe toate website-urile de socializare. |

• Marnie, un caine in varsta de 12 ani, a fost salvata si adoptata de Shirley Braha. A fost un animal al strazii pana in 2012 cu probleme de sanatate grave. Inainte de a fi luata sub ingrijirea stapanei sale, sansele ei de supravietuire erau destul de mici. Cateva din afectiunile ei medicale au fost ameliorate, precum dintii care au trebuit sa fie scosi. Capul ei, insa, este in permanenta inclinat, iar auzul ramane cu probleme. Patrupedul de rasa Shih Tzu este acum o vedeta a internetului, avand conturi pe aproape toate site-urile de socializare. Numele ei a fost inspirat de artista Marnie Stern.

• Beast este animalul de companie al binecunoscutului inventator al Facebook-ului, Mark Zuckenberg. Este un caine ciobanesc din Ungaria extrem de pufos caruia ii plac imbratisarile, conform descrierii sale de pe pagina online oficiala care a strans peste 2 milioande de fani.

• Pudge a pus stapanire pe internet cu mustata ei alba care ii duce pe multi in eroare, facandu-i sa creada ca este un mascul. Pisica are propiul ei website care include un magazin online. Descrierea este scurta si la obiect „Sunt fata si am o mustata mai fabuloasa decat a ta”. Cu toate ca este posesoarea unui site, are si conturi pe cateva retele de socializare.

• Huberta, hipopotamul calator, este unul dintre cele mai celebre animale din istoria Africii de Sud. Animalul a parcus 1600 de kilometri intr-o calatorie de 3 ani. Pe drumul ei a fost intampinata de oameni care se ingramadeau sa o priveasca si sa ii ofere de mancare. A treversat 122 de rauri, iar datoria popularitatii sale a fost declarat interzisa vanarea sau capturarea ei. Cu toate astea, ea s-a stins din viata din cauza unor vanatori. Corpul ei a fost trimis inapoi in Africa de Sud unde 20 de mii de oameni s-au strans sa o vada. Acum face parte din muzeul Amthole din orasul King’s William Town.

• Puggy , un pechinez, a intrat in cartea recordurilor in anul 2011 ca si catelul cu cea mai lunga limba. A fost abandonat cand era pui din cauza felului in care arata, dar Becky Stanford si sotul ei i-au dat o sansa pufosului de culoare alba. Din cauza limbei sale de 11.43 cm, mancarea lui trebuie taiata cat se poate de marunt. Patrupedul are propiul website si o pagina pe o retea de socializare care a strans aproximativ un milion de urmaritori.

• Mr. Bagel este un chinchilla cu propia lui linie de haine. Tricouri cu fata animalului se gasesc de cumparat pe website-ul lui. Mai mult, micutul are aproape un million de fani pe un cont de pe un site de socializare unde sustine lupat impotriva hainelor de blana.

• Domnisoara Zoe si Domnul Baileys, sunt personajele principale dintr-o poveste reala si neobisnuita de prietenie dintre o pisica si un catel. Cei doi sunt sunt o senzatie a internetului si impart un cont activ de pe o retea de socializare. Imaginile cu animalele de companie, ii infatiseaza in ipostaze amuzante si de tandrete.

• Jamon, traieste visul de a locui intr-un oras mare din Brazilia, mai precis São Paulo. Este un porc in miniatura care mananca de toate, in special mere, morcovi si pepene, si care este faimos pe retele de socializare unde este activ. Jamon are un website cu toate detaliile despre el.

• Finn este animalul de companie al actritei Amanda Seyfried. Catelul are chiar cont pe un website de socializare, unde se gasesc poze atat cu el cat si cu stapana lui. Blonda este o mare iubitoare de animale, fapt care reiese din imaginile postate de ea online.

• Adam Sandler a fost incredibil de atasat de fostul lui bulldog, Meatballs, care a incetat din viata in 2004. Actorul a tinunt in memorial pentru animalul lui de companie unde au participat 100 de invitati. Patrupedul a fost cel care i-a adus stapanului sau inelul cand Sandler s-a casatorit. O multime de clipuri cu Meatball circula inca pe internet.

În curând, Antena 1 va difuza show-ul „Ham talent”, dedicat tuturor iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii ca să afli mai multe detalii!

Gestul făcut de un câine pentru prietenul său a făcut înconjurul lumii! Până și salvatorii lor nu au mai văzut așa ceva!... Un câine a făcut o "plimbare" cu mașina stăpânului său! Cum a reușit patrupedul să pună în mișcare vehiculul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x