Antena Căutare

Toți credeau că acest câine va muri în curând, dar apoi miracolul s-a întâmplat! Cum arată acum patrupedul?

Câinii sunt niște ființe de-a dreptul uimitoare uneori, demonstrând lumii că pot da dovadă nu doar de loialitate, ci și de multă forță și ambiție.

Câinii sunt niște ființe de-a dreptul uimitoare uneori, demonstrând lumii că pot da dovadă nu doar de loialitate, ci și de multă forță și ambiție.

Nu întotdeauna oamenii au grijă de aceste patrupede și, de cele mai multe ori, câinii ajung să vagabondeze pe străzi sau te miri pe unde, murind de foame, de sete sau de tot felul de boli.

Este și povestea acestui câine, ce a avut totuși norocul să treacă printr-o transformare uimitoare. Jegărit și rănit, animalul a fost adoptat de o familie generoasă.

În scurt timp, patrupedul și-a revenit și a început să arate mult mai bine. Viața i-a surâs, iar acum duce un trai fericit alături de noua sa familie, demonstrând că nimic nu este imposibil.

Emoționant! O pisicăa fost găsită în viaţă sub ruinele din Amatrice, la cinci zile de la cutremur. Salvatorii au plâns!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x