Antena Căutare

Un papagal a început să cânte operă mai ceva ca Pavarotti! Nu credeai că așa ceva există! (VIDEO)

Un clip video a început să facă furori pe internet! Tot mai multă lume se miră de acest papagal care cântă operă, odată cu Pavarotti!

Un clip video a început să facă furori pe internet! Tot mai multă lume se miră de acest papagal care cântă operă, odată cu Pavarotti!

O femeie a lăsat televizorul deschis și asculta un concert al cunoscutului tenor Luciano Pavarotti.

La un moment dat, aceasta a auzit niște sunete ciudate în sufragerie.

Când a venit să vadă ce se întâmplă, nu mică i-a fost surpriza să constate că papagalul ei cântă operă. Clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

În curând, Antena 1 va difuza show-ul „Ham Talent”, dedicat tuturor iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii pentru mai multe detalii incredibile!

I-a spus câinelui că îl iubește, dar acesta i-a dat un răspuns ce te va uimi! Video de 96 de milioane de vizualizări!... Ea e Nala, o pisică ce are 2,3 milioane de fani! A câștigat inimile tuturor cu o singură privire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x