Hello Chef a revenit pe micile ecrane ale publicului cu un nou sezon. În prima ediție a show-ului, Roxana Blenche și chef Samuel au făcut senzație cu preparatele lor. Aceștia au gătit papanași, arancini, lasagna și brandade de cod cu busuioc.
De data aceasta, cei doi au decis să se întreacă la gătit. Roxana Blenche și chef Samuel au fost foarte atenți la rețetele pe care le-au prezentat telespectatorilor sâmbătă, 2 martie 2024. Rămâi pe a1.ro pentru a afla ingredientele necesare și modul de preparare al felurile de mâncare menționate mai sus.
Roxana Blenche și chef Samuel au făcut papanași, arancini, lasagna și brandade de cod cu busuioc în prima ediție din sezonul 7 Hello Chef de pe 2 martie 2024
Roxana Blenche și chef Samuel au pregătit o surpriză pentru public în prima ediție din sezonul 7 Hello Chef. Aceștia au decis să dea un duel în bucătărie, realizând cele mai savuroase și spectaculoase preparate.
Așadar, gazda emisiunii a decis să pregătească un arancini și o lasagna în timp ce chef Samuel a făcut papanași și brandade de cod cu busuioc.
Ingredientele pentru rețetele Roxanei Blenche de arancini și lasagna
Pentru o rețetă de arancini gustoasă cu care poți să cucerești orice invitat la masă trebuie următoare ingrediente:
• 100 g orez arborio;
• o ceapă;
• 200 ml vin alb;
• 100 g parmezan;
• 15 g salsa de trufe;
• 200 g maioneză;
• 2 căței de usturoi;
• 100 g mozzarella;
• 3 ouă;
• 100 g făină;
• 200 g pesmet auriu.
De asemenea, rețeta de lasagna se realizează cu ajutorul următoarelor ingrediente:
• o ceapă;
• un morcov;
• 2 fire țelină apio;
• 1 kg carne tocată vită;
• 500 g carne tocată porc;
• 500 ml vin roșu;
• 300 ml suc de roșii;
• 100 g făină;
• 100 g unt;
• nucșoară;
• 1 litru lapte;
• 2 pachete foi de lasagna;
• 300 g mozzarella rasă;
• 4 bulgări de mozzarella.
Ingredientele pentru rețetele lui chef Samuel de brandade de cod cu busuioc și papanași
„Lupta” în bucătărie dintre Roxana Blenche și chef Samuel a fost una pe măsura așteptărilor. Pentru a-i cuceri pe telespectatori, bucătarul chef a hotărât să facă o rețetă de brandade de cod cu busuioc și una de papanași.
Iată ce ingrediente sunt necesare pentru rețeta de brandade de cod cu busuioc:
• 200 g cod;
• 200 g cartofi;
• 200 ml ulei de măsline;
• 20 g usturoi;
• 5 felii de pâine toast;
• 400 ml smântână lichidă;
• 50 g pesmet.
În ceea ce privește rețeta de papanași, chef Samuel a scos la iveală secretul unui desert spectaculos. Iată ingredientele de care este nevoie:
• 4 ouă;
• 100 g zahăr;
• un plic de drojdie;
• 250 g făină;
• 125 ml lapte;
• 100 g portocale;
• apă de trandafiri;
• 50 g zahăr pudră;
• mentă proaspătă;
• 100 g dulceață de zmeură.
Modul de preparare al rețetelor poate fi urmărit în videoclipul de mai sus.