Antena Căutare

Hello Chef sezon 7, 30 martie 2024. Rețeta delicioasă, ca la mama acasă, de ciorbă de picioare de porc afumat

Roxana Blenche și Chef Samuel au fost provocați la duel de către CRBL în ediția 5 din sezonul 7 din Hello Chef.

colaj 3 poze cu roxana blenche si ciorba de porc Galerie
Roxana Blenche și Chef Samuel au fost provocați la duel de CRBL. Chef Roxana Blenche a avut de pregătit ciorbă de picioare de porc afumate. | A1

Roxana Blenche și chef Samuel s-au întrecut din nou în cele mai delicioase preparate la Hello Chef, ediția 5, din sezonul 7, 30 martie 2024. De această dată, cei doi chefi de excepție au primit o provocare din partea lui CRBL.

CRBL le-a propus bucătarilor un preparat internațional și un preparat traditional românesc care îi aduce aminte de copilărie. Roxana Blenche și chef Samuel s-au duelat. Ciorbă din adidași de porc afumat este preparatul traditional și preparatul internațional este kimchi & steak și ouă Benedict.

Roxana Blenche a ales plicul pe care scria ciorbă, iar chef Samuel a ales plicul pe care scrie kimchi. Ca desert cei doi chefi au ales să prepare cremă de zahăr ars.

Haideți să vedem cum prepară chef Roxana Blenche ciorba de picioare de porc afumate.

Ingrediente ciorba de picioare de porc afumate în edița 5 din sezonul 7 Hello Chef de pe 30 martie 2024

  • 2 picioare de porc afumate
  • 2 căței de usuroi
  • 3 morcovi
  • 6 ouă
  • o găleată de smântână
  • oțet
  • 1 păstârnac
  • 2 ardei iuți
  • 4 cartofi

Citește și: Hello Chef sezon 7, 2 martie 2024. Roxana Blenche și chef Samuel s-au întrecut la gătit. Ce preparate spectaculoase au făcut

Mod de preparare ciorba de picioare de porc afumate în edița 5 din sezonul 7 Hello Chef de pe 30 martie 2024

Mai întâi se pun picioarele de porc în oala cu apă cu boabe de piper, foi de dafin, morcovi, ceapă și lăsăm să fiarbă bine pentru a face stock-ul.

Citește și: Hello Chef sezon 7, 9 martie 2024. Roxana Blenche și Chef Samuel au gătit preparate tradiționale. Ce i-a provocat Elena Gheorghe

După ce carnea și legumele au fiert, scoatem picioarele de porc și scoatem cărnița de pe oase. Punem toate legumele tocate la fiert.

Separat amestecăm 4 gălbenușuri cu smântână și apoi adăugăm stock-ul peste acest amestec. La final după ce s-au omogenizat, se adaugă din nou în oală, adăugăm oțet și ciorba e gata.

Întregul mod de preparare al rețetei reinterpretat se poate vedea pe AntenaPLAY. Roxana Blenche a pregătit și alte rețete spectaculoase în noul sezon Hello Chef.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x