Antena Căutare

O dependență care l-a costat 1.000.000 de euro! Tudor Gabriel, concurentul Hell's Kitchen, s-a luptat pentru a se salva!

A avut mult de pierdut în viață din cauza pasiunii pentru jocurile de noroc, de la afaceri și până la familie.Născut în Satu Mare, Tudor a luat calea Europei încă de la 18 ani, pentru a-și ajuta familia

A avut mult de pierdut în viață din cauza pasiunii pentru jocurile de noroc, de la afaceri și până la familie.Născut în Satu Mare, Tudor a luat calea Europei încă de la 18 ani, pentru a-și ajuta familia.

Prima oară a muncit într-o bucătărie profesionsită în Viena, unde a început ca spălător de vase, avansând apoi în diverse posturi. A lucrat în Germania, Austria, Franța, Belgia. Știe cum să pună pe picioare o afacere, numai că aproape toate firmele pe care le-a înființat au ajuns la zero în urma jocurilor de noroc.

"De doi ani mă lupt să scap de acest viciu, viciu de care am fost dependent aproape 15 ani. Din cauza jocurilor de noroc am pierdut case, maşini şi trei firme, dar cel mai grav a fost că am devenit marginalizat de toţi apropiaţii mei", a declarat Tudor Gabriel în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Are un baiat în vârstă de 3 ani, iar soția sa mai are un copil din căsătoria anterioară, în vârstă de 8 ani. Tot jocurile de noroc i-au adus două divorțuri.

"Dacă am să câstig această competiţie primul lucru pe care îl voi face, va fi să îmi duc copii într-o vacanţă, după care îmi voi plăti datoriile pe care le am, iar banii rămaşi am să îi donez în două locuri: jumatate unei fete orfane pe care am avut-o în grijă cu prima mea soţie, iar cealaltă jumătate va merge la un centru de îngrijire pentru oamnii străzii din Satu Mare.", a declarat el pentru Spynews.ro.

Spanacul e un aliment minune! Chef Cătălin Scărlătescu te învaţă cum să pregăteşti o reţetă delicioasă şi sănătoasă... Agonie și extaz la ”Hell’s Kitchen”: Rebeca a compus poezii pentru chefi și s-a certat cu toate fetele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x