Antena Căutare

Bianca, îngrozită de imaginile de la Bonfire, la Insula Iubirii: „Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta!”

Ultimele zile petrecute pe Insula iubirii sunt tot mai agitate şi mai complicate pentru participanţii la cel mai dur test de fidelitate.

colaj foto cu bianca giurca si marius moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca, îngrozită de imaginile de la Bonfire, la Insula Iubirii: „Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta!” | Insula Iubirii/Antena 1

Emoţiile au explodat în vila fetelor, atunci când flacăra ispitei s-a aprins din nou şi le-a dat peste cap toate planurile, iar când credeau că Insula nu ii mai poate surprinde cu nimic, li s-a demonstrat că se înşală amarnic.

Un nou bonfire i-a adus Biancăi imagini care au îngrozit-o pe concurenta Insula Iubirii: „Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta! Nici cu mine măcar!”. La ce s-a referit aceasta, telespectatorii pot afla urmărind cele mai noi episoada Insula Iubirii, joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Insula iubirii, sezonul 7. Ce a decis să facă Bianca Giurcă în timp ce Marius Moise posta imagini cu femei din Ibiza

Au fost zile fierbinţi, agitate şi complicate pe Insula Iubirii

Au fost zile fierbinţi, agitate şi complicate pe Insula Iubirii, cu distracţie şi tentaţii, pe de o parte, dar şi cu drame, deziluzii şi şocuri, pe de altă parte. În timp ce Ema vedea abia primul sărut şi făcea eforturi să nu se prăbuşească sub lovitura primită, Răzvan ajunsese deja foarte departe cu Daria.

Despre Cristina şi Iulian şi Ana-Maria şi Marius s-ar putea spune mai degrabă că au fost mai mult martori la testul altora decât participanţi la al lor, iar Claudia şi Bogdan n-au oferit nici ei surprize. În schimb, Bianca va ajunge curând în punctul în care se va confrunta cu noi adevăruri despre relaţia ei, iar asta o va dezechilibra tot mai mult pe concurentă.

„Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta! Nici cu mine măcar! Pentru mine se schimbă tot! Toată viaţa mea!”, va mărturisi ea la cea mai nouă ceremonie a focului. Ce a văzut concurenta încât a determinat-o să facă asemenea mărturisiri, telespectatorii pot afla urmărind cele mai noi episoada Insula Iubirii, joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce job avea înainte Bianca Giurcă. Tânăra spune că a făcut “școala de prințese”

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Bianca Giurcă. Tânăra de 25 de ani a recunoscut că a apelat la bisturiu

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, întrebată dacă Alin Simoiu se aseamănă cu Marius Moise. Ce a răspuns... Insula Iubirii, 10 august 2023. Marius Moise i-a făcut o observație neașteptată Oanei Monea. Ce l-a întrebat Bianca pe A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x