Antena Căutare

Ce a dezvăluit Daria Cuflic în finala Insula Iubirii sezonul 7, imediat după ce a plecat de la bonfire. Ce a recunoscut

La bonfire-ul final de la Insula Iubirii sezonul 7, Daria Cuflic a stat de vorbă cu Răzvan Kovacs și a făcut o dezvăluire neașteptată.

colaj foto cu dara Galerie
Daria Cuflic a făcut dezvăluiri neașteptate la ultimul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În marea finală a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Daria Cuflic a stat de vorbă cu Radu Vâlcan și cu Răzvan Kovacs. La final, aceasta a făcut o confesiune neașteptată, ce i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii.

Ispita Daria Cuflic a făcut o dezvăluire surprinzătoare în finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Ce a recunoscut în fața camerelor

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, cinci cupluri au venit în Thailanda ca să își testeze povestea de iubire și să descopere astfel dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

Încă din prima zi, Răzvan Kovacs a dezvăluit faptul că ispita Daria Cuflic i-a atras atenția. Nu a durat mult și, după ce a anunțat că pune punct relației cu Ema Oprișan, acesta a început să fie tot mai apropiat de Daria Cuflic.

Citește și: Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au întâlnit în România, după finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt

Pe măsură ce timpul a trecut, cei doi au petrecut mai multe întâlniri împreună și totul a culminat cu dream date-ul, care a durat 24 de ore. Deși au părut foarte apropiați, surpriza cea mare a venit la ultimul bonfire, atunci când Răzvan Kovacs a spus că între el și Daria Cuflic nu poate să fie altceva mai mult și că totul a fost doar o distracție de moment.

Ispita a spus că nu poate avea o relație cu un bărbat precum concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7 și, la finalul ceremoniei focului, tânăra a făcut o confesiune neașteptată în fața camerelor de filmat.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit de ce nu ar putea avea o relație cu ispita Alin Simoiu. Ce a recunoscut

„Rămân cu toate amintirile, rămân cu prieteni noi, cu o stare de bine, cu bronz. Sunt fericită. Și nu știu dacă ne vedem sezonul următor. Poate ne vedem, poate nu…”, a spus ea zâmbind.

Așadar, ispita Daria Cuflic nu a respins ideea de-a participa în sezonul următor al emisiunii.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot aici poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum a reacționat Romeo Vasiloni când a aflat că Ema Oprișan este însărcinată cu Răzvan Kovacs... Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise ar purta la gât lanțul pe care Radu Vâlcan i l-a oferit cadou Biancăi Giurcă la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x