Antena Căutare

Ce mai fac concurentele din primul sezon Insula Iubirii. Imaginea la care nu s-ar fi așteptat nimeni

De curând, concurentele controversate din primul sezon s-au pozat împreună, la o ieșeală între fete, fotografia fiind postată pe Facebook de Deea. Cele trei par să fi păstrat relația de prietenie din timpul filmărilor, de anul trecut. Cine s-ar fi așteptat să le mai vadă așa?

De curând, concurentele controversate din primul sezon s-au pozat împreună, la o ieșeală între fete, fotografia fiind postată pe Facebook de Deea. Cele trei par să fi păstrat relația de prietenie din timpul filmărilor, de anul trecut. Cine s-ar fi așteptat să le mai vadă așa?

Deea a fost prima concurentă, din sezonul trecut, care a picat în păcat și l-a înșelat pe iubitul ei, cu care era într-o relație de patru ani. A cedat în fața lui Tomi și a renunțat la inhibiții, făcând amor în fața camerelor. Anul acesta, focoasa brunetă își încearcă norocul din posura de ispită.

Cine aleargă după doi iepuri, nu prinde niciunul! Cam aşa a păţit Andreea, concurenta de la "Insula Iubirii" care a rămas singură după ce a fost părăsită de iubitul oficial şi respinsă mai apoi şi de ispita Matei. După emisiune, Matei vorbit despre relaţia sa cu Andreea şi a recunoscut că relaţia lor nu avea niciun viitor.

"Mi-a părut bine că mi-a respectat dorinţa şi nu m-a mai căutat. A fost ce a fost şi am pus punct acestei aventuri. A fost suficient. Ne-am învăţat fiecare lecţia şi mergem pe drumul nostru. Am văzut-o foarte confuză şi nu avea rost să continuăm. Ea nu ştia dacă îl vrea pe Bogdan sau pe mine. Nu pot să spun că am ajuns în acel punct în care m-am îndrăgosit. A fost chimie între noi şi asta a văzut toată lumea. Noi am rupt orice legătură din luna februarie când am filmat. oamenii au văzut abia aseară, ceea ce noi am făcut acum câteva luni", declara el în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

În urmă cu aproape un an, Alina venea insoțită de iubitul său la "Insula Iubirii", declarând sus şi tare că se iubesc enorm şi că vor doar să îşi testeze pasiunea. Au reuşit să rămână împreună până la finalul emisiunii, după care s-au şi căsătorit

Gurile rele spun că cei doi, pe lângă viața de familie, par să împărtășească, dintr-un studio de videochat, intimitățile din dormitorul conjugal.

GALERIE FOTO DE INFARCT: Francesca, ispita fierbinte de la Insula Iubirii, își etalează toate atuurile... Adio, HAMUDE?! Sorin îi furã primul sãrut Loredanei. Se încing spiritele la "Insula Iubirii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x