Ce s-a întâmplat cu Ionuț Gojman după participarea la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă și cine e tânăra care l-a cucerit

Ionuț Gojman a fost cel mai mediatizat concurent din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, iar în următorul a ajuns în Thailanda drept ispită.

Ionuț Gojman a fost cel mai mediatizat concurent din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”

Antena 1

Tânărul pășea, pentru prima dată la show-ul Antena 1, ca să-și testeze relația cu Mirela Baniaș, iubita sa de la acea vreme.

Însă acesta nu era singurul lui scop, după spusele partenerei lui. Ea l-a acuzat, în mai multe rânduri, că s-a înscris pentru că-și dorea să se facă remarcat, iar faptele care au urmat i-au confirmat afirmațiile.

Citește și: Mirela de la „Insula iubirii” a devenit o adevărată bombă sexy! Cum arată azi concurenta

În Thailanda, Ionuț a căzut pradă ispitei Nicoleta, iar Mirela a început să-i acorde din ce în ce mai multă atenție lui Mircea, care s-a arătat interesat de a avea o relație cu ea chiar și după încheierea emisiunii.

Însă femeia avea încă sentimente puternice pentru iubitul său, iar după ceremonia finală de la „Insula iubirii”, a încercat să îl recucerească.

Din păcate, bărbatul nici că a mai vrut să audă și, atunci când a fost întrebat de către echipa de producție a emisiunii ce ar alege între partenera sa de viață și șansa de-a deveni ispită în sezonul următor, bărbatul n-a ezitat să aleagă faima.

Citește și: Mirela Baniaș de la Insula iubirii, momente de disperare! Bruneta cere ajutorul fanilor: „Nu mi-am imaginat sfârșitul ăsta”

Cu ce se ocupă Ionuț Gojman în prezent

În prezent, Ionuț Gojman formează un cuplu cu o tânără din Târgu Mureș, de profesie hair-stylist. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și chiar locuiesc împreună.

Și pe plan financiar, lucrurile merg bine pentru fosta ispită de la Insula Iubirii. Ionuț deține o cafenea în orașul natal, afacere care era foarte profitabilă înainte de pandemie.

Cu toate acestea, având în vedere situația actuală, tânărul nu se plânge de lipsa banilor. Popularitatea câștigată îi aduce, ocazional, contracte de imagine, care-i permit să aibă o viață linistită.

Citește și: Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă

În plus, în perioada carantinei, el și-a deschis un canal de Youtube, unde prietenii săi virtuali pot urmări procedurile estetice pe care le-a încercat în ultimele luni și alte provocări.

Ultimele știri