Antena Căutare

Ce s-a ales de Loredana de la „Insula Iubirii”? Fosta iubită a lui Hamude, „cel mai trădat bărbat din țară”, arată mai sexy ca niciodată

Frumoasa Loredana  fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". Deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat „mișelește” cu ispita Sorin.

Frumoasa Loredana fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". Deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat „mișelește” cu ispita Sorin.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură, înconjurată de prietene și admiratori. Pare fericită, împăcată cu alegerea făcută și resemnată. Perspectiva unei împăcări e aproape nulă.

Lori s-a reinventat, are mult mai multă grijă de ea și nu mai suferă din iubire. „Ești cea mai frumoasă!”, „Cu siguranță, te regretă!”, „Superbitate!”, i-au scris fanii.

Oare fostul iubit a văzut-o așa?

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x