Antena Căutare

Concurenţii Insula Iubirii, faţă în faţă, după 21 de zile, în marea finală difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1

Cinci cupluri, un singur test şi o miză uriaşă - propria relaţie. Au jucat pe o singură carte, şi cea mai importantă: a fidelităţii.

insula iubirii sezon 7 Galerie
Concurenţii Insula Iubirii, faţă în faţă, dupa 21 de zile, în marea finală difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1 | Antena 1

S-au confruntat cu adevăruri dramatice, şi-au descoperit partenerul în ipostaze în care nu ar fi avut ocazia să îl vadă altfel, s-au cunoscut pe ei înşişi aşa cum nu se ştiau, au aflat punctele vulnerabile din relaţie. Iar acum, Insula i-a adus în cel mai dramatic punct: marea confruntare cu partenerii, după 21 de zile, şi aflarea răspunsului pentru care au venit.

Concurenţii Insula Iubirii, faţă în faţă, după 21 de zile, în marea finală difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY

Ce vor răspunde partenerii la întrebarea deja cunoscută <Cum alegeţi să plecaţi de pe Insulă?>, dar şi cum sunt ei acum, la mai bine de 6 luni de la încheierea experienţei, telespectatorii vor putea afla urmărind marea finală a celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Răzvan Kovacs a transmis un mesaj neașteptat, chiar înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7. Fanii au reacționat imediat

Cuplurile rămase în testul insulei sunt la un singur pas de aflarea răspunsului final. Se fac încontinuu scenarii pentru viaţa de după insulă, mai ales că insula nu le-a dat răgaz să rămână ancoraţi în trecut sau în frământări.

Sunt atât de în aer, încât am impresia că mi-a dat cineva drumul de la înălțime fără parașută și o să mă izbesc de pământ când o să plec de-aici”, va dezvălui Ema. După o confruntare fierbinte, cu ispita rivală, fiecare a aflat adevăruri grele despre partener şi despre problemele din relaţie, iar anumite regrete încep să iasă la iveală. “Mi-ar fi plăcut să am mai mult tupeu, atât!”, a declarat şi Marius Moise.

Testul fidelităţii i-a pus în faţa celei mai dificile şi edificatoare provocări dinaintea ceremoniei finale a focului: dream date-ul, întâlnirea de o zi şi o noapte cu ispita preferată, care pe unii i-a speriat, pe alţii i-a deranjat, iar cei care ştiau ce vor au profitat şi s-au testat din plin, până la capăt!

Citește și: Alin Simoiu a făcut o dezvăluire neașteptată după bonfire. Ce i-a zis lui Ahmad Daas despre Bianca Giurcă

Urmează acum una dintre cele mai aşteptate confruntări, la ceremonia finală a focului. Insula îi va aduce faţă în faţă pe partenerii din cuplu, după 21 de zile de test. Cum decid să o părăsească – împreună, singuri sau alături de un alt partener - este o alegere care le aparţine în totalitate şi pe care telespectatorii o pot urmări în marea finală a celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Claudia Florescu, mesaj surprinzător înainte de finala Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta și-a dat frâu liber emoțiil... Cât costă o rochie sexy de seară în magazinul online al Dariei Cuflic. Afacerea ispitei prosperă după apariția la TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x