Antena Căutare

FOTO! E clară treaba! În miez de noapte, Alexandra de la ”Insula iubirii” s-a întâlnit cu ispita Raul: ”Sunteți atât de frumoși, vă iubesc!”

Dacă în timpul emisiunii l-a respind fără drept de apel, lucrurile s-au schimbat radical între Alexandra și ispita Raul. 

Dacă în timpul emisiunii l-a respind fără drept de apel, lucrurile s-au schimbat radical între Alexandra și ispita Raul.

S-au afișat tot mai des împreună, iar zvonurile cum că ar fi într-o relație au luat avânt. Deși nu au confirmat, însă nici nu au infirmat informația, cei doi continuă să se afișeze în imagini pe rețelele de socializare, stârnind tot mai mult curiozitatea fanilor.

”De ce nu ne spuneți dacă sunteți împreună?”, întreabă admiratorii Alexandrei pe Instagram.

Momentul de final, în care Raul, cu lacrimi în ochi i-a dăruit o carte, a cântărit greu în ochii Alexandrei. După terminarea emisiunii, cei doi s-au afișat foarte des împreună, lucru care le-a dat de gândit fanilor care i-au urmărit cu sufletul la gură în ”Insula Iubirii”.

Fanii emisiunii sunt în stare de șoc! Nicoleta de la Insula Iubirii a fost condamnată la închisoare... Cătălin de la ”Insula Iubirii”, criticat aspru de fanii emisiunii, după ce a postat cererea Nicoletei în căsătorie: „Ți-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x