Antena Căutare

Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Discuție aprinsă între Bogdan Cîrlan și ispita Roxana, în casa băieților. Ce nu s-a văzut la TV

Un gest banal a stârnit o discuție aprinsă între Bogdan Cîrlan și ispita Roxana, în casa băieților. De la ce a pornit întreaga discuție pe care nici celelalte ispite de pe Insula Iubrii nu au reușit să o oprească.

colaj foto Bogdan Cîrlan și ispita Roxana Rapaila insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bogdan Cîrlan și ispita Roxana au avut un schimb de replici acide în timpul petrecerii din casa băieților | Antena 1

Cuplul format din Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan și ispita Roxana au fost intrat în atenția telespectatorilor încă din prima seară, după ce femeile au avut un schimb de replici acid. Deși lucrurile s-au liniștit rapid, bărbatul și focoasă bruntă au început un adevărat conflict în episodul 9, chiar în timpul petrecerii. Iată imaginile exlusive care nu s-au văzut la TV, surprinse în casa băieților, disponibile pe canalul Insula PLUS din AntenaPLAY.

Citește și: Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Un incident a tulburat liniștea în vila fetelor. Ce s-a petrecut între Bianca Giurcă și Alin Simoiu

Bogdan Cîrlan și ispita Roxana, discuție aprinsă în timpul petrecerii. Ce au surprins camerele de filmat în casa băieților.

Conflictul dintre Bogdan și Roxana a început în timpul petrecerii și a pornit de la faptul că bărbatul ar fi refuzat să intre în piscină pe motiv că i se „strică părul”. Acela a fost momentul în care ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 a răbufnit și l-a acuzat că nu se distrează și nu se bucură la maxim de experiența din Tailanda.

„Ideea era că nu-mi place să-mi stric părul, nu de distracție”, a explicat el.

„Trebuie să faci shooting-uri sau ceva? Eu filmez în continuu, dar nu mă intreresează. Eu sunt naturală. Nu vă distrați deloc, e o chestii banală”, a răspuns ispita.

Cu toate acestea, situația a generat atunci când, nervoasă, aceasta s-a ridicat să plece spunându-i că „Lasă-mă, lasă-mă, că n-am chef! Eu sunt mai deșteaptă și încerc să o tai”.

„Ești mai deșteaptă că mine tu?”, s-a aprins și Bogdan, în ciuda încercărilor celorlalte ispite de a-i calma.

„Nu te-a atins nimeni, frate! De o săptămână jumate nu a pus nimeni mâna pe tine! Eu vreau să te bucuri de Tailanda, ești nebun?!”, a mai spus ispita Roxana

„Și nici nu o să mă atingă o lună de acum încolo. Eu te-am întrebat pe tine, dar se pare că nu știi să vorbești la subiect, dacă încerc să îți eplic ceva, de ce vorbești peste mine?”, a replicat concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7.

„Vrei să-ți spun cum mă distrez eu? Mă duc în club cu 20 de persoane și stai jos. Asta nu înseamnă șmecherie. Stau jos pentru că nu știu să dansez și nu vreau să mă fac de râs, nu consum alcool”, a mai adăugat Bogdan.

De asemenea, în discuția aprinsă purtată cu Roxana, atunci când aceasta i-a spus că iubita lui „l-a scos din anumite contexte”, el a adăugat: „Nu m-a scos, m-am lăsat eu pentru ea”.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este uluitoare

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce au spus părinții Biancăi Giurcă despre imaginile văzute cu fiica lor la televizor. Tânăra ... Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, s-a căsătorit în Italia. Cum arată Simona, soția lui, în rochie de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x