Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Întâlnire neașteptată pe traseu! Dani și Maria s-au văzut întâmplător. Reacția lui

Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 27 august 2024, a fost una plină cu surprize pentru unii concurenți. Dani și Maria s-au văzut din mașini diferite.

Galerie
Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 27 august 2024, a fost una plină cu surprize pentru unii concurenți | Antena 1

Iată că surprizele se țin lanț la Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 27 august 2024. Dani și Maria, cuplul care s-a despărțit pe insulă și în care fiecare membru este acum fericit alături de o ispită, au avut parte de o scurtă întâlnire, doar cu privirea.

Dani și Maria de la Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 27 august 2024, și-au întâlnit privirile din mașini diferite, unde erau alături de alți parteneri. Ce au spus

În timp ce Maria se afla în mașină alături de ispita Alin, iar Dani alături de ispita Mădălina, aceștia și-au intersectat privirile, iar ispita Alin chiar a vrut să roage șoferul să-i ducă mai aproape de ceilalți doi pentru a avea parte de o „confruntare”.

„După ce am plecat de la catamaran, unde nimeni nu se aștepta la ce să se întâmple. Dă-i înapoi că îți dau 200 de lei. Ne-am comporta ca două cupluri prieteni”, spune ispita Alin.

Ispita Alin a vrut să facă un gest și să se întoarcă cu mașina pentru a se vedea mai bine cu ispita Mădălina și Dani. A existat o mică sau o mare confuzie cu privire la această întâlnire întâmplătoare, iar fiecare dintre cei patru au avut o reacție diferită.

Dacă reacția lui Dani a fost una de indiferență, în mașina cealaltă lucrurile au arătat ceva mai entuziaste. Atât Alin, cât și Maria și-au dorit să se vadă încă o dată cu Dani și Mădălina.

„Am greși hotelul? Vrei să dai în el aici? L-am văzut mai îngândurat. Eu știu că încă îți pasă”, spune ispita Mădălina.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Dani și ispita Alin s-au confruntat la bonfire. Ce a spus despre planul „secret” al Mariei

Ispita Mădălina s-a gândit dacă nu cumva au greșit hotelul și nu merg unde ar fi trebuit, pentru că nimeni nu se aștepta ca cei doi foști iubiți să se întâlnească astfel.

„E Dani cu Mădălina”, spune Maria.

„Mi-am văzut fosta iubită cu Alin. Nu-mi pasă. Să dau ca să ce? I-am zis să ducă treaba până la capăt. A fost un moment parcă l-am simțit dar nu mă așteptam. O să ne vedem mâine, poate și poimâine”, spune Dani.

Dani a avut parte de un testimonial unde a vorbit despre ce s-a întâmplat, explicând că nimeni nu se aștepta, dar care l-a făcut să simtă ceva.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Iustina a fost pusă față în față cu trei ispite. Ce a putut să spună tânăra despre Cornel

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula iubirii sezon 8, 27 august 2024. Andrei „s-a aprins”, după ce Eric a atins un subiect delicat. Radu Vâlcan a inte... Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Radu Vâlcan a venit în casa fetelor. Un cuplu are parte de ultima ceremonie a fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x