Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Radu Vâlcan a venit în casa fetelor. Un cuplu are parte de ultima ceremonie a focului

Daiana și Rareș află că vor avea parte de o ceremonie a focului inedită la Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 27 august 2024.

Galerie
Daiana și Rareș află că vor avea parte de o ceremonie a focului inedită la Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 27 august 202 | Antena 1

Iustina și Daiana stăteau de vorbă când au aflat de la Radu Vâlcan că Daiana și Rareș vor avea parte de o ceremonie a focului mai devreme decât trebuia. Iată cum au reacționat ambii parteneri!

Radu Vâlcan a venit în casa fetelor. Daiana și Rareș află că vor avea parte de ultima ceremonie a focului, la Insula Iubirii sezonul 8, 27 august 2024

Radu Vâlcan a venit în vila fetelor pentru a-i da o veste Daianei. Aceasta a aflat că ea și Rareș vor avea parte de o ceremonie a focului mai devreme decât trebuia pentru a putea pleca acasă.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Maria și ispita Mădălina s-au întâlnit la bonfire. Care a fost reacția concurentei

„V-am prins aici cu un vin. Practic pentru voi a fost un ultim date, aici. În timp ce ceilalți parteneri se află în compania altor femei. Daiana, ce ai spune dacă Insula ți-ar acorda o șansă pe care tu ți-ai dorit-o mereu. O șansă să pleci de pe Insula Iubirii. E o ocazie unic, o premieră pe Insula Iubirii, să ai parte de o ceremonie a focului finală mai devreme decât ceilalți. O seară specială doar pentru voi doi. Te las să te pregătești, să-ți faci bagajul, să-ți iei la revedere de la Iustina”, spune Radu Vâlcan.

„Bună, Radu”, îl salută Iustina pe Radu Vâlcan.

„M-am acomodat greu, am fost supărată, apoi fericită. A fost frumos aici, îmi pare rău că o las singură pe Iustina la date”, spune Daiana.

Daiana a primit cu bucurie vestea că ea și Rareș vor avea parte de ceremonia focului mai devreme decât trebuia. Iată ce a spus:

„Mi-am dat seama de niște lucruri pe care nu le-aș auzi din gura lui Rareș. A făcut aici exact ce a făcut în club și mă bucur că am avut ocazia să văd. Cred că pica în ispită de mult timp dacă își asuma. Nu și-a asumat în totalitate”, spune Daiana la testimoniale.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Dani și ispita Alin s-au confruntat la bonfire. Ce a spus despre planul „secret” al Mariei

„Schimbare de plan! Sunteți chemați la bonfire!”, spune un producător.

„A fost semi dream date. Nu știu de ce m-a chemat, cred că i-a arătat imagini că am râs noi și și-a luat filme, cine știe”, spune Rareș.

„Eu credeam că nu o să mă placă nimeni niciodată așa cum sunt. O să-i spun lui Rareș, o să îl întreb de ce nu m-a apreciat și așa. Când o să se vadă rupt în gură...”, spune Daiana.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Întâlnire neașteptată pe traseu! Dani și Maria s-au văzut întâmplător. Reacția l... Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Daiana s-a schimbat la față când l-a văzut pe Rareș alături de Flori, la bonfire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x