Antena Căutare

Insula iubirii, sezonul 7. Ce a răspuns Marius Moise la întrebarea urmăritorilor dacă își mai dorește copii

Marius Moise a răspuns la curiozitățile urmăritorilor emisiunii Insula Iubirii. Acesta a deschis o căsuță de întrebări în secțiunea de Story a platformei de Instagram și a dat curs unei discuții atât despre comportamentul său din emisiune, cât și legată de planurile de viitor, dacă își mai dorește sau nu copii.

imagine cu marius moise și bianca giurca de insula-iubirii Galerie
Marius Moise răspunde la curiozitățile urmărtorilor emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7. | Insula Iubirii/Antena 1

Marius Moise, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7, bărbatul care a participat la cel mai dur show care testează relațiile, a venit împreună cu Bianca Giurcă, o tânără de 25 de ani. În emisiune, bărbatul s-a lăsat prins în mrejele ispitelor, în special în brațele Oanei Monea, ispita care l-a cucerit pe insula din Thailanda. El s-a apropiat din ce în ce mai mult de ea și s-au sărutat în cel de-al 14-lea episod al emisiunii.

În mediul online, Marius Moise a ajuns să fie criticat din cauza comportamentului afișat în cadrul show-ului de la Antena 1, însă nu s-a lăsat intimidat și a deschis un dialog cu cei care voiau să afle mai multe despre el și să asculte justificările sale în ceea ce privește deciziile de a se apropia de alte femei, în vreme ce a venit ca un cuplu cu Bianca Giurcă. Bărbatul a venit în emisiune împreună cu Bianca Girucă. Acesta este tatăl unei fetițe, dintr-o relație anterioară.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce posta Marius Moise, iubitul Biancăi, în timp ce la TV erau difuzate imaginile incriminatorii cu Oana

Marius Moise a vorbit deschis cu urmăritorii emisiunii. Cum a răspuns la întrebarea dacă își mai dorește copii

Marius Moise a vorbit cu urmăritorii săi și a spus că pe parcursul întregii experiențe thailandeze a făcut ce a simțit și că, de cele mai multe ori, nu și-a dat seama când a greșit. După un val de curiozități și ironii la care nu a dat un pas în spate și a răspuns, acesta a vorbit și despre copii.

Întrebat dacă își mai dorește copii, el a spus:, “Aș mai vrea unul sau doi iepurași, dar să vedem, pentru că am observat că s-a făcut o petiție ca să fiu castrat”a spus el, adăugând două emoticoane care sugerează râsul.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce job avea înainte Bianca Giurcă. Tânăra spune că a făcut “școala de prințese”

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Bianca Giurcă. Tânăra de 25 de ani a recunoscut că a apelat la bisturiu

Insula Iubirii, sezonul 7. De ce s-a supărat Claudia Florescu pe Andrei Ifrim. Ce au discutat aceștia: „Nu mă enerva!”... Iulian Clonț a dezvăluit ce s-a întâmplat când a ieșit la un date cu Simona Alexuc, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x