Antena Căutare

Mesajul pe care Răzvan de la Pitești, autorul melodiei "Cu capul în nori", l-a transmis Iustinei și ispitei Teo

Pe parcursul sezonului 8 din Insula Iubirii, în vila fetelor se aude foarte des maneaua “Cu capul în nori” a lui Răzvan de la Pitești. Artistul i-a transmis un mesaj Iustinei.

În timpul interacțiuniilor dintre Iustina și Teo la petrecerile din vila fetelor, cei doi au ascultat foarte des maneaua “Cu capul în nori” a lui Răzvan de la Pitești, au dansat pe această melodie și au avut parte de apropieri surprinzătoare. | Instagram & A1

În timpul interacțiuniilor dintre Iustina și Teo la petrecerile din vila fetelor, cei doi au ascultat foarte des maneaua “Cu capul în nori” a lui Răzvan de la Pitești, au dansat pe această melodie și au avut parte de apropieri surprinzătoare.

Răzvan de la Pitești le-a transmis un mesaj Iustinei și lui Teo

Acest lucru făcea clar faptul că există o atracție între ispita Teo și Iustina, o atracție pe care ei nu o mai puteau nega. Ei au declarat în timpul unei petreceri că maneauna “Cu capul în nori” va fi mereu melodia lor.

Citește și: Ispita Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă oferit Arminei

Articolul continuă după reclamă

Tot în timp ce ascultau melodia, Teo îi spunea Iustinei că s-ar putea să simtă că se îndrăgostește de ea. Iustina l-a luat în brațe și l-a sărutat pe obraji și a zis că simte că între ei e ceva mai mult.

Chiar dacă ei își zâmbeau, se îmbrățișau și se bucurau de moment, Cornel nu a fost deloc încântat să vadă aceste imagini cu Iustina, în care se vedea clar că ea consumase mai mult alcool decât trebuie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Piesa a cunoscut un succes neașteptat după ce s-a auzit de mai multe ori la Insula Iubirii, iar numărul de vizualizări a crescut. Răzvan de la Pitești a ținut să le transmită un mesaj Iustinei și lui Teo. El a postat un video cu el pe TikTok cu propria sa melodie pe fundal și cu mesajul:

Citește și: Ce mesaj a transmis Iustina, după toate „peripețiile” de la Insula Iubirii. Reacția complet neașteptată a Biancăi Giurcă

“Mulțumesc Teo și Iustina! Vă pup cu drag”.

Video-ul lui de pe TikTok a strâns peste 819K de vizualizări, iar fanii melodiei i-au lăsat comentarii savuroase.

“Ar fi mișto să faci din nou clipul dar cu teo și Iustina”

“Meriți să te știe lumea ,este bombă piesa”

“Fă video cu Iustina și Cornel și ai rupt tot”

“Ne pare rău ca nu am știut de ea până la insula iubirii. Așa mișto e, merită să fie mult mai cunoscută!”

Citește și: Reacția ispitei Anamaria după bonfire-ul final al Simonei și al lui Claudiu: „Am fost 100% eu”. Ce mesaj i-a transmis băiatului

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

Testul fidelităţii pune la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Ispita Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă oferit Arminei... Ce a putut să zică Armina despre Maria, când Marcel a fost întrebat dacă s-a îndrăgostit de concurentă la Insula Iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x