Antena Căutare

Orice femeie îl dorește! GALERIE FOTO incendiară cu Matei Negrescu, una dintre cele mai SEXY ispite masculine

Matei este pasional, pune mult suflet în tot ceea ce face și la fel se comportă și atunci când este într-o relație. Este foarte ambițios și spune că atunci când își propune ceva nu se lasă până nu obține.

Matei este pasional, pune mult suflet în tot ceea ce face și la fel se comportă și atunci când este într-o relație. Este foarte ambițios și spune că atunci când își propune ceva nu se lasă până nu obține.

1. Cu ce asteptari ai plecat in Thailanda? Iti cauti jumatatea sau iti doresti doar sa te distrezi?

Dorinta de aventura a fost cea primara; firea mea de explorator a fost cea care m-a indemnat sa plec. In al doilea rand, nici aspectul unei relatii nu este ceva de care sa fug, sunt intodeauna deschis acestei posibilitati in cazul in care am de-a face cu persoana potrivita.

2. Ce parere ai despre cuplurile inscrise in concurs? Ce sanse crezi ca au sa ramana impreuna?

Cuplurile au dat dovada de mare curaj, daca nu inconstienta, sa se inscrie in asemenea concurs. Riscul, dupa mine, este atat de mare, incat este putin probabil sa nu plece separat, daca nu cu orgoliile ranite.

3. Ai fost vreodata infidel/infidela? Daca da, de ce?

Am fost infidel de mai multe ori decat as fi dispus sa recunosc, motivul il agat de nevoia de diversitate si de a avea experiente palpitante.

4. Descrie persoana ideala pentru tine.

Persoana ideala este blonda, are tenul inchis, ochii verzi, o silueta de clepsidra, are forme, este intre 1,69 si 1,75m inaltime. Este bine educata, diplomata, cu o inteligenta emotionala mai mare decat a mea si suficient de curioasa ca sa fie fascinata de absolut orice ii spun. Ea nu stie sa critice sau sa cicaleasca, ci doar sa ma sustina si sa ma motiveze, este spontana, ii place cat de cat sportul, tinteste sus si este salbatica, dar in acelasi timp supusa in pat. Ii plac calatoriile, sexul de cel putin 7 ori pe saptamana si prefera o seara la film decat o noapte in club.

5. Care a fost cea mai mare nebunie in dragoste pe care ai facut-o?

Nu sunt un mare adept al declaratiilor de dragoste, iar daca le fac, ea trebuie sa insemne ceva pentru mine cu adevarat, mai ales daca exista si un “public” in jur. La capitolul nebunii pot sa spun ca am intrat peste cineva in casa odata… (si nu era casa, era camera de hotel) J)Din fericire, s-a terminat placut.

6. Ai fost vreodata parasit/parasita de iubit/iubita? De ce?

Nu. Insa m-am simtit parasit de partenere de cateva ori, zic partenere pentru ca nu aveam o relatie serioasa cu ele, pur si simplu ne “vedeam” din cand in cand. Sincer m-am intrebat de multe ori de ce, dar nu am ajuns la un raspuns concret… pot fi variate motivele, insa am realizat ca acestea sunt irelevante…pana la urma au facut-o pentru ca asa au vrut J)

7. Care a fost cel mai neconventional loc in care ai facut sex?

Intr-o cabina de proba. E interesant pentru primele 5 minute dupa care realizezi ca nu prea are cum sa duca la o finalitate prea vesela. Dupa care incepi sa iti imaginezi ce coada s-a format in dreptul copertinei trase si de acolo deja nu mai are niciun farmec. Totusi…BIFAT! J)

8. Cum cuceresti o persoana? Care e cea mai tare replica a ta?

Sunt foarte direct. “Sunt cioban…iti place branza?” Lasand gluma la o parte, nu pot sa spun ca am o replica anume pe care o folosesc, intai stabilesc un contact vizual si, de acolo, daca am primit semnalul pozitiv, pot spune orice ca deja nu mai conteaza.

9. Ce nu ai face niciodata intr -o relatie?

Nu as (mai) verifica telefonul iubitei.

10. Daca ai avea o relatie stabila, cum ai reactiona daca cineva ar incerca sa iti fure iubitul/iubita?

As lasa sa vad cum decurg lucrurile, daca ea se lasa furata inseamna ca nu era fericita langa mine si atunci mai bine ne despartim. A tine pe cineva cu forta langa tine este foarte egoist, iar daca exista iubire nu am vrea sa-l privam pe celalalt de libertate. Insa, daca ea nu se lasa furata, dar respectivul insista, atunci imi voi asuma responsabilitatea de a-i da respectivului de inteles ca actioneaza gresit si inutil.

11. Te-ai luptat vreodata cu o alta persona pentru inima iubitului tau/ iubitei tale?

Da. Era in cadrul unei competitii. In viata privata, insa, nu sunt supus experientelor de acest fel, deci nu pot sa zic ca am avut aceasta ocazie pana acum.

12. Ce inseamna pentru tine o relatie stabila?

O relatie de interdependenta intre doua persoane care isi doresc binele, nu se judeca si evolueaza impreuna, respectandu-si libertatile si acceptand unul altuia defectele, ranile si greselile. Este o relatie guvernata de iubire, compasiune si acceptare fara ingreunarile atasamentului inutil.

13. Ai vreun regret atunci cand vine vorba de o relatie anterioara?

Nu. Din ce am invatat pana acum cel mai bine este sa traiesti in prezent. Regretul tine de trecut si nu ajuta la nimic.

"Temptation Island - Insula Iubirii", test pentru Adela Popescu şi Radu Vâlcan! Cei doi se pregătesc de nuntă... Crezi că i-ai putea rezista? ”Cel mai neconvențional loc în care am facut dragoste este...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x