Antena Căutare

Un concurent decide să părăsească reality show-ul „Temptation Island – Insula iubirii”

Ceremonia focului i-a pus pe jar pe Ovidiu, Liviu, Bogdan și Cristi, cei patru bărbați care au vrut să își testeze relația în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat de Antena 1 duminică, de la 20:30.

Ceremonia focului i-a pus pe jar pe Ovidiu, Liviu, Bogdan și Cristi, cei patru bărbați care au vrut să își testeze relația în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat de Antena 1 duminică, de la 20:30.

Imaginile arătate de Radu Vâlcan, din care reieșea că iubitele lor se simt din ce în ce mai bine în compania ispitelor, le-au semănat tuturor neîncredere în suflet. Cel mai afectat dintre ei este Cristi, iubitul Deei, pentru că el își dă seama că relația lor este pe sfârșite. „Pe filmare am văzut o altă persoană”, va mărturisi el, trist și surprins de cât de mult s-au schimbat lucrurile în doar câteva zile.

„Mă dezamăgește foarte mult faptul că a mințit, că și-a bătut joc de mine și că a fost o falsă în toți acești ani. Mi-e rușine de băieți... de băieții din emisiune. De voi... De mine... Că am avut o persoană atât de ușoară lângă mine și nu mi-am dat seama. Am fost un naiv, probabil”, continuă Cristi cu ochii înlăcrimați. Asta însă nu e tot. Deea și Tomi vor face pasul decisiv, iar duminică va avea loc prima noapte de dragoste dintre ei doi. Dacă iubitul ei va decide să pună capăt relației cu ea, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Drama lui Cristi începe să fie împărtășită de toți bărbații. Ovidiu, Liviu și Bogdan conștientizează că și ei pot ajunge oricând în aceeași situație. „Consider asta cea mai mare tortură din viața mea”, spune Liviu, care tolerează din ce în ce mai greu faptul că nu este lângă Loredana. Ispitele alături de care își petrec timpul în Thailanda simt că ceva grav s-a întâmplat la ceremonia focului și încearcă să le mai atenueze stresul. Ana speră să îl consoleze pe Cristi și stau foarte mult de vorbă, dar durerea lui o face să retrăiască o perioadă foarte grea din viața ei, iar tânăra recunoaște că știe exact prin ce trece el acum. Un concurent însă nu va mai face față tensiunii și va decide să părăsească reality show-ul „Temptation Island – Insula iubirii”, punând astfel capăt unei experiențe tulburătoare. Regula jocului este una clară: cel care hotărăște să plece acasă pleacă împreună cu partenerul alături de care a venit în Thailanda.

Așadar, Radu Vâlcan nimerește în plină petrecere a fetelor și le dă vestea că au doar o oră la dispoziție să își facă bagajele, pentru că una dintre ele urmează să plece acasă. Vizibil nemulțumite, tinerele încep să își strângă lucrurile și să se bucure de ultima oră petrecută în preajma ispitelor. Cine vrea să plece acasă și, mai ales, de ce, duminică, de la 20:30, la „Temptation Island – Insula iubirii”.

Tensiunea crește însă și mai mult pentru că, începând cu această ediție, ispitele pot iniția întâlniri cu persoanele de care se simt cel mai atrase. Raul iese cu Loredana, Matei cu Andreea, Daniel cu Petra, iar Tomi cu Deea. Raul o admiră pe Loredana pentru că este inteligentă și matură, Matei o surprinde pe Andreea cu un buchet uriaș de trandafiri, iar Tomi și Deea, vizibil atrași unul de celălalt, se sărută cu pasiune de câte ori au ocazia. Mai mult, o concurentă devine interesată de felul în care își poate închide microfonul, tocmai pentru a se bucura de mai multă intimitate alături de ispita ei preferată. Cine este ea, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Se leagă o idilă? Matei o surprinde pe Andreea cu un cadou inedit... Deea şi Petra, surprinse într-o ipostază inedită! Uite cum arată concurentele atunci când nu sunt în faţa camerelor de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x