Antena Căutare

41 de ani cu... Cheloo! Juratul iUmor s-a făcut bărbat în toată firea. Cele mai tari momente cu cea mai cunoscută anti-vedetă a României!

Pe 24 martie, Cheloo își serbează ziua de naștere. Cel mai probabil, juratul iUmor va marca acest moment special în stilu-i caracteristic. Adică fără să se agite prea tare și în mod cert fără petrecere cu lăutari și dansatoare

Pe 24 martie, Cheloo își serbează ziua de naștere. Cel mai probabil, juratul iUmor va marca acest moment special în stilu-i caracteristic. Adică fără să se agite prea tare și în mod cert fără petrecere cu lăutari și dansatoare.

Despre cariera muzicală a lui Cheloo nu e cazul să vorbim foarte mult. Toți românii au rostit măcar o dată câteva versuri ale celor de la Paraziții.

La fel de cunoscute sunt și replicile sale acide de la iUmor, acolo unde face o echipă perfectă cu Delia și Mihai Bendeac, în cel mai apreciat show umoristic de pe piața media din România.

Despre replicile sale va fi vorba și în ceea ce urmează. Dacă nu știați deja, vă prezentăm un set al celor mai vizionate momente de la iUmor, care l-au avut pe Cheloo în prim plan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Bendeac își pierde cumpătul: ”Dacă vreți să mai urcați pe această scenă, faceți niște lucruri special pentru iUmor... Un concurent urcă pe scena iUmor după ce jurații i-au interzis: ”Cheloo se răzbună acum pentru toți anii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x