Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum te simți ca o Dacie 1300, dezamăgită? Adi Dima a povestit la iUmor ce e în sufletul unei mașini: „M-a iubit și pe mine odată o Lancia”

Adi Dima este concurentul care ne-a surprins în semifinala emisiunii iUmor cu un super număr amuzant de stand up comedy cu și despre mașini!

Dacă te-ai întrebat vreodată ce eîn sufletul unei mașini, atunci Adi Dima este omul capabil să îți răspundă la această întrebare!

ADI DIMA, OMUL-MAȘINĂ DIN SEMIFINALA IUMOR

În semifinala sezonului 8 al emisiunii iUmor, concurentul a făcut spectacol de zile mari cu un monolog cu și despre mașini. Practic, acesta ne-a prezentat ce gândește și ce simte o Dacia 1300, în vremurile acestea moderne!

CITEȘTE ȘI: Câțiva centimetri și îi strivea capul! Bendeac a trăit spaima vieții sale, la iUmor! Gabor Orban a sărit cu bicicleta peste jurat! „Nu se poate așa ceva”

Cum te simți ca o Dacie 1300, dezamăgită? Adi Dima a povestit la iUmor ce e în sufletul unei mașini: „M-a iubit și pe mine odată o Lancia”

Adi Dima, în semifinala emisiunii iUmor, sezon 8

CITEȘTE ȘI: SÂ NI sufocăm de râs! Lorelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

Numărul de stand up comedy a captat imediat atenția juraților, care au apreciat la final spectacolul făcut de Adi Dima, cunoscut și drept omul-mașină!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor ca să savurezi și tu momentul special din semifinală!