Antena Căutare

Cum te simți ca o Dacie 1300, dezamăgită? Adi Dima a povestit la iUmor ce e în sufletul unei mașini: „M-a iubit și pe mine odată o Lancia”

Adi Dima este concurentul care ne-a surprins în semifinala emisiunii iUmor cu un super număr amuzant de stand up comedy cu și despre mașini!

Dacă te-ai întrebat vreodată ce eîn sufletul unei mașini, atunci Adi Dima este omul capabil să îți răspundă la această întrebare!

ADI DIMA, OMUL-MAȘINĂ DIN SEMIFINALA IUMOR

În semifinala sezonului 8 al emisiunii iUmor, concurentul a făcut spectacol de zile mari cu un monolog cu și despre mașini. Practic, acesta ne-a prezentat ce gândește și ce simte o Dacia 1300, în vremurile acestea moderne!

CITEȘTE ȘI: Câțiva centimetri și îi strivea capul! Bendeac a trăit spaima vieții sale, la iUmor! Gabor Orban a sărit cu bicicleta peste jurat! „Nu se poate așa ceva”

Cum te simți ca o Dacie 1300, dezamăgită? Adi Dima a povestit la iUmor ce e în sufletul unei mașini: „M-a iubit și pe mine odată o Lancia”

Adi Dima, spectacol inedit în semifinala iUmor

Adi Dima, în semifinala emisiunii iUmor, sezon 8

CITEȘTE ȘI: SÂ NI sufocăm de râs! Lorelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

Numărul de stand up comedy a captat imediat atenția juraților, care au apreciat la final spectacolul făcut de Adi Dima, cunoscut și drept omul-mașină!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor ca să savurezi și tu momentul special din semifinală!

„Tu ești apostolul lui Pipino, sunteți pe aceeași undă”. Vlad Șchiopu l-a scos din minți pe Cheloo, la iUmor: „„Mă, te i... „A venit, a livrat, a plecat”. Petre Dănuț a ajuns în finala iUmor cu un număr de stand up comedy fenomenal...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x