Antena Căutare

Atac cu yo-yo, cel mai mare hoț din România, glume despre mame, ghidul întâlnirilor pentru tăntălăi. Ce s-a întâmplat în ediția 7 a noului sezon iUmor

Nicio ediție fără distracție, la iUmor! Ediția de sâmbătă, 4 aprilie, ne-a adus un număr senzațional cu yo-yo-uri, tocmai din Japonia, ghidul întâlnirilor pentru tăntălăi, caricaturi din baloane și doi invitați de senzație.

Mane Voicu se pregătește de acum pentru momentul în care va avea nepoți. Cum ? Cu o colecție de experiențe de viață e care, deocamdată, nu le are! A fost show pe scena iUmor!

„Maică-ta nu-ți mai spală ciorapii și taică-tu nu-ți mai plătește chiria? Viața ta e pe cale să se schimbe!” Magie + teleshopping= magishopping, un show marca Magitot!

Magitot a îmbinat iluzionismul cu o serie de „sfaturi” dezastruoase pentru a-ți repune viața pe picioare în vremuri de criză.

Liniște! Seriozitate! Decență! Alice Cora Mihalache a făcut ordine la iUmor! Concurenta și-ar fi dorit să fie actriță. Ciorbă poate să mănânce, timp liber are, dar n-a fost să fie.

„Am dat probe, n-am luat…mă rog, n-am luat ce voiam eu”, a spus ea.

Numărul lui Gheorghe Popescu a fost printre cele mai lungi de la iUmor! La final, concurentul a dezvăluit că le-a furat ceva celor trei jurați.

„Sunt cel mai mare hoț din România, din domeniul meu de activitate, pe care o să să-l aflați imediat, spunându-vă ce v-am furat!”, a spus concurentul.

Moment de panică la iUmor! Japonezii de la Boyon Boyon au adus o armă „letală” pe scenă: „N-ai cum!

Japonezii au adus nebunia pe scena iUmor! Nu ai timp să respiri în timpul momentului lor și nici n-ai vrea să clipești, să nu ratezi ceva!

Atac cu yo-yo, cel mai mare hoț din România, glume despre mame, ghidul întâlnirilor pentru tăntălăi. Ce s-a întâmplat în ediția 7 a noului sezon iUmor

Ce s-a întâmplat în ediția 7 a noului sezon iUmor

Ghidul întâlnirilor pentru tăntălăi. Octavian Militaru a rămas în chiloți, pe scena iUmor

„Scoaterea unei fete în oraș este o problemă foarte complexă. Primul pas esențial este s fiți pregătiți să luați partenera de acasă, să nu arătați ca un idiot când deschide prima oară ușa”, explică Octavian Militaru, în ghidul să de întâlniri.

Sinceritate de mamă! Alina Rîbu, număr de stand up comedy despre gravide

„Nu rămâi gravidă… la un moment dat o să naști! Se spune că, în viață, dacă faci ceva cu pasiune, rezultatul nu întârzie să apară. În cazul ăsta, întârzie și apoi apare rezultatul!

Atunci când rămâi însărcinată, este singura ocazie când Dumnezeu îți dă și îți bagă și în sac”, a spus concurenta, pe scena iUmor.

Betty Balloon este sculptor în baloane. Steagul României, un cățel, dar și juriul iUmor sunt doar câteva dintre minunățiile prezentate pe scena iUmor.

Concurenta a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie făcută doar din baloane în culorile României și le-a arătat că poate confecționa orice din baloane, chiar și masa juraților cu tot cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Atac cu yo-yo, cel mai mare hoț din România, glume despre mame, ghidul întâlnirilor pentru tăntălăi. Ce s-a întâmplat în ediția 7 a noului sezon iUmor

Ce s-a întâmplat în ediția 7 a noului sezon iUmor

Andrei Vărvăroi a tot venit la iUmor, dar nu a reușit niciodată să ajungă pe sticlă. A venit momentul lui!

„Eu am puterea telekineziei. Pot mișca lucrurile cu mâna, cu mintea, cu orice”, a zis concurentul.

Andrei Vărvăroi, omul care l-a marcat pe Mihai Bendeac: „Ți-ai dat pantalonii jos și am văzut că obiectul era acolo unde... Alina Rîbu, câştigãtoarea celei de-a şaptea ediţii iUmor de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x