Antena Căutare

Cheloo la iUmor: „Răutatea lui Bendeac a depășit-o de mult pe a mea”

Nu este prima dată când Șerban Copoț este chemat să ajute la executarea numărului unui concurent la iUmor, așa că, îndată ce-și va auzi numele, prezentatorul va urca pe scenă și va urma întocmai instrucțiunile date.

Nu este prima dată când Șerban Copoț este chemat să ajute la executarea numărului unui concurent la iUmor, așa că, îndată ce-și va auzi numele, prezentatorul va urca pe scenă și va urma întocmai instrucțiunile date.

Cu toate acestea, Șerban nu va reuși să înțeleagă cum s-a evaporat banana pe care a tot mânuit-o pe scenă. „Ușor-ușor ajung să nu vă mai suport. Eu niciodată nu mă prind de ce faceți voi acolo”, îi va spune el lui Vlad Grigorescu, partenrerul său de prezentare, în culisele emisiunii iUmor. Mihai Bendeac va tăia în carne vie și-i va spune concurentului cu sinceritate părerea sa: „A fost absolutamente mediocru sau deloc comic”, va răbufni el.

Răutatea lui Bendeac a depășit-o de mult pe a mea. (...) Rolul meu a fost preluat de Bendeac, mă bucur. Se numește că-mi face treaba”, va spune Cheloo duminică, 27 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, când se difuzează cea de-a IX-a ediție a emisiunii iUmor. Ce-l va face pe jurat să afirme aceste lucruri și de ce la finalul momentului prezentat de concurentul de 40 de ani, din Bacău, Mihai Bendeac va întreba dezamăgit „acesta a fost numărul?”, telespectatorii vor afla duminică.

De altfel, aceasta nu va fi singura intervenție tranșantă a lui Mihai Bendeac, care își va arăta dezaprobarea și pentru momentul altui concurent care interpretează, conform propriei descrieri, „onomatopee muzicale”. Faptul că Bendeac „a fost hotărât, rece ca sticla, tăios ca oțelul” atunci când a dat verdictul va sârni admirația lui Cheloo. Care va fi în cele din urmă decizia celor trei jurați și cine va fi concurenta din Germania care îi va amuza și emoționa totodată, telespectatorii vor afla dumicică, de la ora 20.00, la Antena 1, la iUmor.

O concurentă din Germania îi cucerește pe jurații de la iUmor cu picioarele: "Mi-a plăcut foarte mult zona aia de e... Delia și Bendeac deapănă amintiri din copilărie, la iUmor. Jurata mânca bombone de pe jos, iar Bendeac gumă deja mesteca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x