Antena Căutare

Wow, Delia! Cum arată și cât costă ținutele Deliei la iUmor

Delia Matache, jurată într-un sezon nou iUmor, suprinde de fiecare dată cu ținutele pe care le alege, atât la filmări, cât și la concerte. Ținutele Deliei sunt adesea discutate, artista mărturisind în nenumărate rânduri că poate purta, în aceeași măsură, și ținute scumpe, dar și unele destul de ieftine, dacă îi plac și simte că i se potrivesc.

Wow, Delia!  Cum arată și cât costă ținutele Deliei la iUmor Galerie
Tinute Delia Matache sezon nou iUmor

Delia, jurată într-un sezon nou iUmor, suprinde de fiecare dată cu ținutele pe care le alege, atât la filmări, cât și la concerte. Ținutele Deliei sunt adesea discutate, artista mărturisind în nenumărate rânduri că poate purta, în aceeași măsură, și ținute scumpe, dar și unele destul de ieftine, dacă îi plac și simte că i se potrivesc.

Delia Matache revine ca jurat într-un nou sezon iUmor începând de sâmbăta aceasta, 23 februarie, de la 20.00, la Antena 1. Ținutele Deliei sunt unele bărbătești, dar pe care a reușit să le facă să i se potrivească de minune.

Delia, despre secretul în alegerea ținutelor de scenă

Delia că îi place să își aleagă hainele pentru fiecare zi în parte, să le pregătească și să le accesorizeze astfel încât să obțină o ținută nouă chiar dacă unele piese vestimentare au mai fost purtate.

Secretul Deliei, pe care jurata iUmor nu se sfiește să-l dezvăluie, este că poartă cu aceeași nonșalanță o ținută feminină sau un trening bărbătesc. Delia știe că diferența stă în detalii, astfel că are grijă să accesorizeze fiecare ținută corespunzător - de la încălțăminte și bijuterii până la zâmbetul larg.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Delia într-un sezon nou iUmor - Cât costă ținutele

Deși costul nu este niciodată un criteriu de care Delia ține cont atunci când își alege ținutele, ci felul în care acestea se potrivesc stilului ei, multe dintre piesele vestimentare și accesoriile pe care jurata iUmor le alege sunt unele ce aparțin unor branduri de renume.

Wow, Delia!  Cum arată și cât costă ținutele Deliei la iUmor

Delia Matache tinute

Delia pare să fie un fan Burberry și la filmările pentru noul sezon iUmor nu este pentru prima dată când artista alege acest brand. Cămașa pe care jurata a ales-o costă aproximativ 470 de euro, pantalonii 530, însă pantofii sport Fila, ce par să fie de asemenea printre preferații ei, costă puțin peste 60 de euro.

Wow, Delia!  Cum arată și cât costă ținutele Deliei la iUmor

Hainele sport nu lipsesc niciodată din garderoba Deliei, fiind unele dintre alegerile frecvente ale artistei. Aflată la pupitrul iUmor, Delia a optat pentru o ținută ”Life as a beach brand„, compusă dintr-un hanorac ce costă 70 de euro și pantaloni de aproximativ 60 de euro. În acest caz, jurata a ales o pereche de trainers Balenciaga, în valoare de 675 de euro, însă colierul pe care îl poartă este un Moschino de 275 de euro

Wow, Delia!  Cum arată și cât costă ținutele Deliei la iUmor

Delia Matache este una dintre persoanele care nu se sfiește să facă niște asocieri absolut surprinzătoare atunci când combină ținuta și accesoriile. În acest caz, ea a optat pentru o salopetă și o pereche de sneakers Reebok, dar și pentru un accesoriu inedit marca Gucci. Încălțămintea poate fi găsită la prețul de aproximativ 1470 de euro, în timp ce accesoriul din cristale costă peste 2500 de euro.

Vezi și: VIDEO | Cum arată casa Deliei și dressingul imens. Turul penthouse-ului în care jurata iUmor locuiește

Delia Matache, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Declaraţie uimitoare asearã la iUmor, Mihai Bendeac cãtre Cheloo : „Îmi comand un bust al tãu şi mi-l pun în casã!”... Cheloo scoate o piesă cu Fuego! Juratul iUmor a dezvăluit numele melodiei: „Dragostea își cere iertare în genunchi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x