Antena Căutare

El e concurentul cu cel mai dureros numãr de la iUmor. Delia: „Pentru mine eşti un erou”

Dupã şase sezoane, juraţii iUmor credeau cã le-au vãzut pe toate, însa nu micã le va fi mirarea sã constate, în cea de-a douãsprezecea ediţie a show-ului, difuzatã mâine searã, de la 20:00, cã s-au înşelat.

Dupã şase sezoane, juraţii iUmor credeau cã le-au vãzut pe toate, însa nu micã le va fi mirarea sã constate, în cea de-a douãsprezecea ediţie a show-ului, difuzatã mâine searã, de la 20:00, cã s-au înşelat. Venit tocmai din Los Angeles, California, Leroy Patterson va aduce un numãr care îi va ului pe juraţi.

Fãrã a avea nici cea mai micã bãnuialã despre ce va urma pe scena iUmor, Mihai şi Cheloo vor glumi când concurentul va începe un numãr de streaptease, spunându-i Deliei, care îşi aniversa chiar atunci ziua de naştere, cã este cadoul pentru ea. De aici şi pânã la a aduce pe scenã un borcan cu 5000 de piuneze, va mai fi doar un singur pas. „Dacã aveţi fobie de ace, nu priviţi niciodatã acest numãr!”, va dezvãlui jurata iUmor, care la finalul momentului îi va spune lui Leroy: „Pentru mine eşti un erou!”. Ce moment le-a pregãtit concurentul juraţilor, dar şi telespectatorilor, aceştia din urmã vor putea afla urmãrind cel mai nou episod iUmor, difuzat mâine searã, de la 20:00, la Antena 1.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Castingul pentru cel de-al şaptelea sezon iUmor este în plinã desfãşurare, iar înscrierile se pot face pe adresa: http://casting.a1.ro/iumor/.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x