Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Cele mai tari glume ale lui Andrei Garici, câştigătorul iUmor sezonul 10

Andrei Garici este cel care a ajuns la inima a milioane de români în finala showului de comedie. Cei de acasă l-au votat să devină cel de-al zecelea câștigător iUmor. Iată care sunt cele mai tari glume spuse de Andrei Garici, în sezonul 10.

iUmor 2021 Galerie
Andrei Garici | Antena 1/ iUmor

Andrei Garici a participat pentru prima dată la iUmor şi a devenit câştigătorul sezonului 10. La glumele sale au râs în hohote şi juraţii, şi publicul. Tânărul a trecut însă şi prin mari momente cu emoţii. Hai să vezi în acest video fazele care l-au condus către câştigarea marelui premiu.

Concurentul a reușit să câștige admirația oamenilor de acasă, care l-au votat să fie câștigător.

Marele câștigător iUmor 2021 a adus în fața telespectatorilor, de-a lungul emisiunii, numere de stand-up comedy de excepție, momente ce au scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele cec iUmor din sezonul 10.

Cele mai tari glume făcute de Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10

Andrei Garici s-a făcut remarcat încă din preselecții cu momentele inedite de stand-up comedy. Concurentul este obișnuit să jongleze cu vorbele și asta pentru că în viața de zi cu zi lucrează în publicitate, acolo unde meseria îi impune să fie creativ, dar este și vocea din anumite reclame pe care le vedem la televizor.

Citește și: Cine e Andrei Garici, câștigătorul iUmor 2021. Povestea din spatele celui care a impresionat publicul

"Nu știu cum a fost anul 2020 pentru voi, dar eu l-aș putea compara cu fosta nevastă, care, la fel ca și anul 2020, în doar câteva luni a reușit să mă lase fără tot ce am strâns o viață. Atât de sărac m-a lăsat pe mine anul 2020".

"2020 m-a lăsat atât de sărac, încât dacă bag mâna acum în buzunar, tot ce mai găsesc este o bucățică de scamă. Nu mi-a fost greu să sărăceasc în 2020 pentru că eu eram încă din 2019 foarte sărac. E ca în reclama aia «Tușești? Cum ar fi să ai și diaree?»", spune Andrei Garici.

“Cui am povestit a zis că “Băi, dar tactu-mare aduce foarte mult cu Gigi Becali” și într-adevăr nu îmi este rușine să recunosc, avea foarte multe lucruri în comun cu Gigi Becali, mai puțin faza cu fotbalul unde (…) a zis “Băi, la asta nu mă pricep””, povestește Andrei.

“Urania întotdeauna spunea de rău la Pești”, a zis Andrie, stârnind hohote de râs.

“Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer și totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeași femeie”, spune Andrei.

“Cuplul Luis Lazarius și Diana Șoșoacă, care merg pe o rețetă cunoscută. Dacă vrei să faci audiență, dă-I poporului circ și pâine. Însă poporul are ghinion de data asta pentru că și doamnei Șoșoacă îi place foarte mult pâinea ”, spune Andrei.

Acestea sunt o parte dintre cele mai bune glume la care s-a râs pe săturate la iUmor. Desigur, amuzamentul constă și în interpretarea pe care Andrei Garici o face pe scenă.

iUmor 2021. Andrei Garici, marele câștigător al sezonului 10

Andrei Garici i-a făcut pe jurați să râdă din tot sufletul și să savureze din plin fiecare glumă. După ce în semifinală a primit a doua șansă și a revenit cu un alt set de glume, în finală a reușit să aducă ce este mai bun.

Firea lui debordantă și originalitatea interpretării glumelor i-a cucerit pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, cât și telespectatorii care au decis că el merită să fie marele câștigător al sezonului 10 iUmor.

Citește și: Andrei Garici, cu numărul pregătit în doar 3 ore, vine cu un roast usturător. “Mamaie, n-am râs!”

“Chiar am crezut că sunt crème de la crème, în sensul că umplutura”, spune Andrei, povestind despre experiența lui din semifinală. Cu doar două zile înainte de finală, el a fost numit unul dintre finaliști și a trebuit să gândească un nou număr pentru a-i da pe spate pe jurați.

Andrei Garici a câștigat finala iUmor 2021 a sezonului 10, fiind preferatul publicului.

Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 iUmor. Finala iUmor, lider de audienţă pe toate categoriile de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x