Căutare Live

Finala iUmor, sezonul 12. Dragoș Stan, numărul "melancomic" care i-a întristat pe jurați. “Mulțumim că ne-ai învățat să plângem”

Dragoș Stan urcă pe scena din finala iUmor pentru a stârnit hohote de râs în rândul publicului și al juraților.

Dragoș Stan urcă pe scena din finala iUmor pentru a stârnit hohote de râs în rândul publicului și al juraților.

Antena 1

Dragoș Stan, concurentul iUmor, a făcut parte din Epic Show, show pe Youtube la care Mihai Bendeac a fost invitat.

El s-a bucurat că a fost votat și a ajuns în finală. Din păcate, Delia și Cheloo nu își mai aminteau de prestația lui din audiții, dar sperau să își poată împrospăta memoria.

Dragoș Stan, amintiri din copilărie pline de nostalgie

Dragoș a spus că are o afinitate pentru fetele de 18 – 21 ani și mereu caută astfel de fete pe site-urile da dating. Dar el știe că are o strategie bine pusă la punct pentru atunci când ele îl duc la părinți lor să îl cunoască pe Dragoș.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Abel Megyes, numărul de magie care i-a uimit pe toți. "Nu pot să îți neg abilitățile"

“Și când deschid ăia ușa, îmi reîntâlnesc colegi de facultate”, a zis Dragoș.

Dragoș spune că e un bărbat între două vârste și știe să facă și vișinată, dar și video-uri pe TikTok. El și-a amintit și de copilărie și cât de diferit a trăit el acea perioadă față de copiii care astăzi par că nu știu să se mai joace.

Dragoș a vorbit și despre sucurile la dozator pe care le bea când era mic.

“Eu am mai văzut genul ălă de verde fluorescent în filmul Predator. Ăla era concentratul de kiwi”, spune concurentul iUmor.

La fotbal, copiii de la el de la bloc erau aleși după ce jucării dețin și cât de buni sunt la aceste sporturi.

“Eu eram atât de bun la fotbal că strigau copiii: ‘Tanti mama lui Dragoș, lăsați afară mingea?’”, zicea Dragoș.

Jurizare Dragoș Stan în finala iUmor sezonul 12

“Număr pentru bătrâni, nu?”, a întrebat Cheloo.

“Hai să zicem pentru nostalgici”, i-a răspuns Dragoș.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrimi

“A fost un număr amuzant și în același timp prost”, spune Cheloo.

“Pe mine puțin m-a întristat”, a zis Delia.

“N-a fost melancomic”, a spus Dan Badea.

“În anumite momente părea mai degrabă a discurs TEDx decât a stand-up”, i-a zis Mihai Bnedeac.

“Marele câștig, de fapt, este că ai venit și (…) am trăit niște realități din care am învățat niște lucruri”, spune Mihai Petre.

“Mulțumim că ne-ai învățat să plângem”, a mai zis Cheloo.

Dragoș Stan a primit 4 X DISLIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Rikito Watanabe a venit cu glume savuroase despre Mihai Bendeac.“Nu mi se pare normal că ești ... Finala iUmor, sezonul 12. Darisian Ștefan Luncanu, număr de magie de excepție. “A reușit să mă lase cu gura căscată”...
Ultimele știri
x