Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Dragoș Stan, numărul "melancomic" care i-a întristat pe jurați. “Mulțumim că ne-ai învățat să plângem”

Dragoș Stan urcă pe scena din finala iUmor pentru a stârnit hohote de râs în rândul publicului și al juraților.

dragos stan la iumor sezonul 12 Galerie
Dragoș Stan urcă pe scena din finala iUmor pentru a stârnit hohote de râs în rândul publicului și al juraților. | Antena 1

Dragoș Stan, concurentul iUmor, a făcut parte din Epic Show, show pe Youtube la care Mihai Bendeac a fost invitat.

El s-a bucurat că a fost votat și a ajuns în finală. Din păcate, Delia și Cheloo nu își mai aminteau de prestația lui din audiții, dar sperau să își poată împrospăta memoria.

Dragoș Stan, amintiri din copilărie pline de nostalgie

Dragoș a spus că are o afinitate pentru fetele de 18 – 21 ani și mereu caută astfel de fete pe site-urile da dating. Dar el știe că are o strategie bine pusă la punct pentru atunci când ele îl duc la părinți lor să îl cunoască pe Dragoș.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Abel Megyes, numărul de magie care i-a uimit pe toți. "Nu pot să îți neg abilitățile"

“Și când deschid ăia ușa, îmi reîntâlnesc colegi de facultate”, a zis Dragoș.

Dragoș spune că e un bărbat între două vârste și știe să facă și vișinată, dar și video-uri pe TikTok. El și-a amintit și de copilărie și cât de diferit a trăit el acea perioadă față de copiii care astăzi par că nu știu să se mai joace.

Dragoș a vorbit și despre sucurile la dozator pe care le bea când era mic.

“Eu am mai văzut genul ălă de verde fluorescent în filmul Predator. Ăla era concentratul de kiwi”, spune concurentul iUmor.

La fotbal, copiii de la el de la bloc erau aleși după ce jucării dețin și cât de buni sunt la aceste sporturi.

“Eu eram atât de bun la fotbal că strigau copiii: ‘Tanti mama lui Dragoș, lăsați afară mingea?’”, zicea Dragoș.

Jurizare Dragoș Stan în finala iUmor sezonul 12

“Număr pentru bătrâni, nu?”, a întrebat Cheloo.

“Hai să zicem pentru nostalgici”, i-a răspuns Dragoș.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrimi

“A fost un număr amuzant și în același timp prost”, spune Cheloo.

“Pe mine puțin m-a întristat”, a zis Delia.

“N-a fost melancomic”, a spus Dan Badea.

“În anumite momente părea mai degrabă a discurs TEDx decât a stand-up”, i-a zis Mihai Bnedeac.

“Marele câștig, de fapt, este că ai venit și (…) am trăit niște realități din care am învățat niște lucruri”, spune Mihai Petre.

“Mulțumim că ne-ai învățat să plângem”, a mai zis Cheloo.

Dragoș Stan a primit 4 X DISLIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Finala iUmor, sezonul 12. Rikito Watanabe a venit cu glume savuroase despre Mihai Bendeac.“Nu mi se pare normal că ești ... Finala iUmor, sezonul 12. Darisian Ștefan Luncanu, număr de magie de excepție. “A reușit să mă lase cu gura căscată”...
Video iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! Sambata, 16.09.2023, 23:30
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

Cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Vineri, 22.09.2023, 11:05
Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Joi, 21.09.2023, 10:06
Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru, una dintre cele mai importante figuri din comedia românească, revine pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20:00.

Miercuri, 20.09.2023, 10:42
Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, care a fost a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cât şi la nivel urban a adus în faţa juraţilor – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo concurenţi cu numere de umor care mai de care mai interesante.

Luni, 18.09.2023, 17:46
x