Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai hotărâtă să cucerească scena. Cosmin Natanticu: „Dă-i un motiv să plângă”

Mădălina Mihai vine încrezătoare în forțele sale în cursa pentru marea finală.

colaj mădălina mihai, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumi | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare!

Mădălina Mihai a luat critica lui Bordea despre alegerile sale vestimentare în serios, iar în această seară s-a prezentat pe scenă într-o ținută care a făcut-o să strălucească.

„Eu mă văd câștigând. Știu și ce fac cu banii”, mărturisește Mădălina. „Dar mai sunt niște etape până acolo.”

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Gabriela Bîzgan își face loc în inima publicului. Bordea: „Tu ai un viitor în stand-up”

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai hotărâtă să cucerească scena. Cosmin Natanticu: „Dă-i un motiv să plângă”

„Altceva”, spune Cosmin Natanticu la intrarea ei în scenă.

Juratul apreciază ținuta concurentei.

„Eu sunt de la țară. (...) Dacă toată copilăria mea am fost la cosit, slabe șanse să-mi placă un băiat care fumează iarba”, începe Mădălina numărul de stand-up comedy.

„Examenul de permis mi-a plăcut așa de mult încât l-am dat de șase ori”, continuă ea.

„Vreau să vă spun că glumesc și-mi permit să fac asta pentru că iubitul meu este actor”, conchide Mădălina.

„Ne pare rău de iubitul tău!” spune Cătălin Bordea.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Profesorii trăsniți ”explozivi” pe scenă. Cosmin Natanticu: „Mi-ai stricat adidașii”

Mădălina Mihai, jurizare în ediția din 26 mai 2024 la iUmor

„O duce capul, are imaginație”, spune Cătălin Bordea. „Nu se plictisește omul. Știi că te ascultă. Ai un debit verbal și o chestie așa de nu te plictisești.”

„Ne place ticul ăsta”, intervine Delia. „Ești foarte simpatică, ești foarte talentată. Ești foarte sigură pe tine, nu ți-am simțit emoțiile în sear asta și ador sacoul.”

„Ai venit ca un mire de la Vaslui”, îi reproșează Cosmin Natanticu lui Cătălin Bordea, când juratul vrea să protesteze la spusele Deliei în legătură cu sacoul.

„Nu știu ce să fac”, mărturisește Cheloo.

„Când nu suntem siguri, trimitem la votul publicului”, spune Delia.

„Având în vedere că eu vreau să plec devreme, aș vrea ca tu să nu treci mai departe”, îi spune Cheloo Mădălinei. „Ești actriță? Plângi!”

„Dă-i un motiv să plângă”, cere Natanticu.

Astfel, Mădălina Mihai a primit patru like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Mauricio Lombardi și mustața norocoasă. Cheloo: „Mi-ai rănit sentimentele”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Ansamblul Libelula intră în marea cursă. Cheloo: „Păcat de voi!”... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Sasha Ciobanu încântă audiența. Delia: „Și cu dușul, îl vezi cu dușul?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x